|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
salutari,
dupa lupte seculare si cu ajutorul mare al comerciantului (cine e interesat sa ma contacteze, il recomand ca si seriozitate, spre deosebire de altii cu care am dus "tratative"), am reusit sa-mi montez lupele cu bec xenon si angel eyes. iata cateva poze. a fost ceva bataie de cap (la un moment dat imi venea sa le iau pe toate si sa le arunc pe geam... ) dar zic eu ca merita. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Prietene....ce sa iti spun.......Felicitari!
Dincolo de "tuning" vei vedea ca farurile xenon sunt foarte practice.....o singura data daca te vor scoate din "belea"...atunci si-au scos banii.... Eu am un Avensis 1.8 VVT-I si i-am pus xenoane pe faza scurta si proiectoare (6000k)...au cam doi ani de acum...si-au facut treaba fff bine. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
superbe se vad!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
bestiale , de unde le-ai luat?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Cred ca voi pune si eu xenoane ,am tot pus ceva philips xenon efect si nu tin decat cateva luni si gata ,iar cele stock sunt cam chioare cand e vb de ploaie ;nu de putine ori am avut emotii ca nu prea vedeam ok .
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
ce model de bec ai tu h7 ? sau h4?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
100% H4,este lupa bixenon,becurile H7 sunt monofilament,pentru o singura faza.
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| angel, eyes, lupa, xenon, yaris |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|