Salutare tuturor!
Sunt nou pe acest forum si ma gandesc sa-mi achizitionez un Avensis.
Sunt posesor de clio 1.5 85cp, am fost posesor si de logan 1.6 8V 90 cp, iar incet incet cred ca mi-a ajuns.
Clio nu-l vorbesc de rau, inafara de confort si design, de restul sunt multumit la el, fara probleme tehnice, are aproape de 100.000 de km, consum bun, iti faci treaba cu el.
Loganul, bun si el, i-am mai facut una alta, cat am putut, l-am mai atins
, in final l-am vandut, cumulat fiind vorba, chiar pe bani buni. M-a zapacit in schimb la consum.
Acum de ceva timp fac o comparatie intre Avensis, Passat, Octavia si Mondeo. Am primit cateva sfaturi, m-am uitat la cateva preturi si inclin spre Avensis, sh nu nou.
Am nimerit pe autovit unde am vazut cateva Avensisuri frumusele. Daca as cumpara maine, clar as merge pe diesel in schimb ce sfaturi imi puteti da voi?
La prima vedere unde ar trebui sa ma uit la un Avensis?
Sigur, la uzura volanului si a schimbaorului, dar daca ma mai puteti indruma si catre alte puncte de reper v-as fi recunoscator!
Mi-e un pic frica de numarul de km si vin cu intrebarea, numarul de km la Avensis poate fi rescris?
Ce consumuri ati reusit voi la motoarele 2.0 116 cp sau 126 cp?
Cu ce trucuri ma poate pacali un vanzator de Avensis?
Din punctul vostru de vedere merita sa dau un maxim de 10.000 euro pe un Avensis fabricat intre 2004 si 2008?
Multumesc de raspunsuri, astept pareri!
Daca am postat gresit rog un moderator sa mute thread-ul in sectiunea corecta!
Sunt nou pe acest forum si ma gandesc sa-mi achizitionez un Avensis.
Sunt posesor de clio 1.5 85cp, am fost posesor si de logan 1.6 8V 90 cp, iar incet incet cred ca mi-a ajuns.
Clio nu-l vorbesc de rau, inafara de confort si design, de restul sunt multumit la el, fara probleme tehnice, are aproape de 100.000 de km, consum bun, iti faci treaba cu el.
Loganul, bun si el, i-am mai facut una alta, cat am putut, l-am mai atins

Acum de ceva timp fac o comparatie intre Avensis, Passat, Octavia si Mondeo. Am primit cateva sfaturi, m-am uitat la cateva preturi si inclin spre Avensis, sh nu nou.
Am nimerit pe autovit unde am vazut cateva Avensisuri frumusele. Daca as cumpara maine, clar as merge pe diesel in schimb ce sfaturi imi puteti da voi?
La prima vedere unde ar trebui sa ma uit la un Avensis?
Sigur, la uzura volanului si a schimbaorului, dar daca ma mai puteti indruma si catre alte puncte de reper v-as fi recunoscator!
Mi-e un pic frica de numarul de km si vin cu intrebarea, numarul de km la Avensis poate fi rescris?
Ce consumuri ati reusit voi la motoarele 2.0 116 cp sau 126 cp?
Cu ce trucuri ma poate pacali un vanzator de Avensis?
Din punctul vostru de vedere merita sa dau un maxim de 10.000 euro pe un Avensis fabricat intre 2004 si 2008?
Multumesc de raspunsuri, astept pareri!
Daca am postat gresit rog un moderator sa mute thread-ul in sectiunea corecta!
Comment