|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Salut,
Din pacate yarisul meu a suferit un mic accident de circulatie acum o luna si ceva, din care a iesit putin sifonat pe partea dreapta (un mic accident in lant din cauza poleiului). Paguba nu e mare, se poate indrepta, putina tinichigerie si putina vopsea. Problema e ca nu prea stiu de unde pot sa iau o vopsea care sa fie de o buna calitate. Nu as lua orice fel de vopsea pt ca nu vreau sa risc sa fie un produs de proasta calitate. Stie careva unde as putea gasi o vopsea buna? Multumesc |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Dacă tot avem un topic aici legat de vopsea, a īncercat cineva să repare zgārăieturile de pe maşină cu kit de retuş vopsea de la Toyota? Şi dacă da, care ar fi procedura?
Eu sunt fericitul posesor al unei zgārăieturi pe partea dreaptă, de la aripa faţă dreapta pānă pe portiera spate, probabil făcută cu cheia, din stimă şi respect pentru mine şi modul īn care parchez maşina (mereu cu grijă, īn locuri unde nu blochez pe nimeni - fie pieton sau şofer, cu oglinzile pliate, cu număr de telefon īn geam). Poate merge kitul de retuş şi pentru problema de mai sus, deşi cred că pānă acum s-a rezolvat.
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Kitul de retus e bun pentru zgarieturi si urme de pietricele,nu merge la suprafete mari unde e mai indicat sprayul cu vopseaua originala care se poate comanda la service.Kitul prezinta dezavantajul ca acopera zgarietura dar se vede urma retusarii chiar ca o supradenivelare,trebuie multa indemanare si rabdare la aplicare.Dupa instructiunile lor se aplica kitul corector de culoare dupa 10 min. se sterge cu un burete umed- am observat ca se sterge de tot.Asa ca am aplicat kitul corector de culoare,am lasat 10 min. sa se usuce apoi am aplicat kitul corector cu lac transparent,din pacate se observa daca te uiti atent o supradenivelare data de lacul care se face ca sticla si nu mai poti schimba nimic.Poate nu m-am priceput eu sa aplic dar oricum nu se mai vad zgarieturile care ma enervau cumplit.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Ai aplicat kitul dupa instructiunile de pe fiecare flacon in parte cu periuta aferenta sau ai folosit alt procedeu?
Yaris 1,3 VVT-i Luna Lunar Silver Last edited by Methane; 07-26-2010 at 19:29 PM. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
stie careva cat m-ar ajunge sa aplic pe bara fata si pe capota folie transparenta sa nu mai sara vopseaua de la pietricele???nu de alta dar vine concediul si cred ca o sa fac ceva km si pe drumuriole patriei noastre pavate mai mult cu pietris si bolovani...
Sunt ceva dezavantaje in legatura cu folia asta??? Se dezlipeste usor(la spalat sub presiune,etc))??? Se matuieste vopseaua masinii in caz ca doresc sa o dau jos????
![]() Last edited by br83lau; 07-27-2010 at 14:23 PM. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Am găsit un site care oferă 140 de euro/mp, TVA inclus, pentru folie Llumar transparenta anticriblura.
|
|
|
#8 |
|
Moderator
|
La carbonsistems este 80 euro.Este extrem de rezistenta,chiar si la accidente usoare.
|
|
|
#9 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
Merci mult doracapi pentru răspuns.
Am mai auzit de varianta aplicării primer-ului şi a vopselei cu o scobitoare, pentru a putea realiza operaţiunea cu mai multă delicateţe. Eu am comandat kitul de retuş cu codul de culoare al maşinii şi aştept să se livreze şi spray-ul cu vopsea (am primit doar cel cu primer şi cel cu lac). Pānă atunci, mă documentez. Dacă deja a apărut rugina īntr-o ciobitură pe capotă, presupun că nu scap fără revopsire, nu?
|
|
|
![]() |
| Tags |
| auto, vopsea |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|