Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Toyota Auris > Probleme tehnice

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

Volanul tremura cand franez

Probleme tehnice

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 08-24-2009, 10:11 AM   #1
andone
Junior Member

Default Volanul tremura cand franez

Am o problema, tremura volanul cand franez; numai cand franez,si numai in mers. Am schimbat jentile de curand, insa la schimbarea lor le-am si echilibrat. Unii spun ca ar fi discurile,altii ca ar fi o problema de echilibrare, iar altii ca ar fi un cap de bara sau ceva bucsi. Deci, cand franez volanul tremura stanga-dreapta, iar daca il tin un pic mai tare cu ambele maini nu mai vibreaza asa tare.
Vreo idee?
Multumesc

Later Edit: din greseala am postat pe forumul de Auris, eu am insa o Avensis; daca poate muta vreun operator, raman recunoscator, multumesc.

Last edited by andone; 08-24-2009 at 10:14 AM.
andone is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2009, 10:29 AM   #2
zorro
Senior Member

zorro's Avatar

Probabil ai discurile de frana deformate. Daca esti in garantie dute la service toyota si cere inlocuirea lor. Au mai patit-o si altii.
Old 08-24-2009, 16:01 PM   #3
andone
Junior Member

multumesc! nu mai e in garantie insa,dar se pare ca va trebui sa le schimb. Sunt curios daca se poate afla care din ele face problema sa apara, ca sa nu le schimb pe toate. Este vreo metoda?
andone is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2009, 18:20 PM   #4
David
Senior Member

este
se schimba obligatoriu ambele si obligatoriu placutele.
altfel vei avea diferente de franare st-dr daca nu le schimbi pe ambele si nu se vor aleza bine discurile cu placutele existente.
eu am schimbat de curand discurile si placutele, dar pe garantie
David is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2009, 12:53 PM   #5
DanCld
Member

DanCld's Avatar

In general daca masina "trage" de volan la franare, nu in sensul de tremurat ci doar de tendinta de schimbare a directiei de mers - exista o diferenta de presiune intre rotile din spate. Diferenta de presiune intre rotile din fata e mult mai greu de sesizat si simptomele pot fi puse pe seama unor probleme exterioare gen calitatea drumului etc.

Reply

Tags
cand, franez, tremura, volanul

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules