|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Buna!
Stie cineva ce fel de volanta are AVENSIS 2,0 D4D fabr. 08.2003.Vreau sa-mi schimb kitul de ambreiaj si nu stiu daca trebuie sa iau si volanta. Va multumesc! |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Salut!
Ai aici un kit/superkit de ambreiaj si volanta. http://www.be.aisin-europe.com/uk/se...&date_fin=2009 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Mersi. Dar ce pret are?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
800 de euro
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Nu stiu ce pret are.
Ia codurile de pe site si intreaba la un magazin care importa piese auto. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Am citit pe acest site ca exista kit de conversie volanta dubla in volanta simpla. Exista asa ceva? Am cutat pe ebay.uk si am vazut acolo acest kit la 240 lire.Vreau sa vad si o parere de la voi.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Daca esti totusi nevoit sa o schimbi, cauta intai tot una dubla, poti gasi la dezmembrari la un pret bun Merge si simpla, dar o sa dispara din elasticitatea ambreiajului, care se va cupla putin mai dur, chiar o uzura putin mai rapida a lui.
|
|
|
|
#8 | |
|
Member
|
Quote:
Am vazut ca ti s-a spus ca poti pune volanta simpla...nici sa nu te gandesti la asta!!! Urmarile pot fi catastrofale pentru motor sau pentru cutie...depinde care cedeaza primul!!! Neavand disc cu arc si nici volanta cu arc cine crezi ca preia socul debraierii? gandeste-te si la faptul ca motorul pe benzina are cuplul mult mai mic decat cel diesel. Cu siguranta cine te sfatuieste sa pui volanta simpla, nu a vazut niciodata o volanta dubla desfacuta Nu vreau sa-ti spun ca exact un motor 1CD ca al tau s-a facut praf din cauza volantei...arbore motor rupt! Asa ca nu risca! Parere personala!
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Va multumesc de sfat. O sa vad cand desface ambreiajul daca trebuie schimbata si volanta. Masina mea are 173000 de km si eu am luat-o la 172000 si nici nu stiu daca propietarul anterior a schimbat ambreiajul, dar cred ca nu deoarece a inceput sa-mi patineze si merge greu. Va multumesc de sfaturi.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Este adevarat ca exista riscul mentionat de tine mai sus, dar el depinde de kitul folosit, de calitatea montajului si de stilul de condus
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| 2003, avensis, volanta |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|