|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Inca o mica problema... la viteza constanta (indiferent de valoarea ei), pe drum drept, daca ma uit atent la turometru (atat cat permite traficul), constat uneori ca turometrul afiseaza o scadere de 400-500 rpm, apoi revine la valoarea initala - asta intr-o secunda. Ati observat acest lucru si la masina voastra?
Azi mi-am montat niste accesorii pe masina si am prezentat problema dealerului. Cica de la benzina nu poate fi, dar nemaiavand timp pentru alte detalii, a ramas sa ma adresez lor daca problema persista, impreuna cu mai multe detalii, si sa faca un diagnostic. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Salutare Baieti !!
Am un Yaris din 2001 cu motor 1.0 vvti. Vreau sa intreb despre turatiile motorului la relanti, la mine cand e rece sta pe la 1000rpm, iar dupa ce se incalzeste sta cam pe la 1200-1300 rpm. Din cate stiu despre masini relantiul ar trebui sa fie 850-950 rpm. Ma gandeam ca poate e normal la motoare mici... Stie cineva ceva? Si mai o problema, defapt nustiu sigur daca e problema: daca rulez cu peste 50km/h si o scot din treapta si o las in punctul neutru, si dupa ce motorul revine la turatiile de relanti, incepe sa oscileze intre ~400-1300 rpm si face asa pana incetineste masina pe la vreo 15 km/h si atunci turometrul ramane la 1200 rpm. Are cineva Yaris mai vechi cu motor de 1.0 ? |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Am rezolvat cu relantiul. Era de la servomotorasul care regleaza ceva pe acolo.
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| turometru, variatie |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|