Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Toyota Yaris si Yaris Verso

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

unde pot gasi o rama pentru casetofon?

Toyota Yaris si Yaris Verso

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-28-2009, 14:02 PM   #1
bogdanpopa
Junior Member

Default unde pot gasi o rama pentru casetofon?

sistemul de sunet standard de pe yaris da rateruri asa ca m-am hotarat sa il schimb cu unul marca ALPINE. head unit, 4 boxe, 2 tweetere, un amplificator si pe viitor si subwoofer plat.toate ca toate dar nu gasesc nici un adaptor pentru head unit. mai precis imi trebuie rama care sa imi permita sa pastrez butonul de avarie si semnalizatorul de airbag.nu gasesc nicaieri. baietii de la firma mi-au zis ca imi pot construi ceva din fibra ( asta in caz ca nu gasesc eu adaptor)...
bogdanpopa is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2009, 08:13 AM   #2
shtou
Member

shtou's Avatar

Send a message via Yahoo to shtou

Quote:
Originally Posted by bogdanpopa View Post
sistemul de sunet standard de pe yaris da rateruri asa ca m-am hotarat sa il schimb cu unul marca ALPINE. head unit, 4 boxe, 2 tweetere, un amplificator si pe viitor si subwoofer plat.toate ca toate dar nu gasesc nici un adaptor pentru head unit. mai precis imi trebuie rama care sa imi permita sa pastrez butonul de avarie si semnalizatorul de airbag.nu gasesc nicaieri. baietii de la firma mi-au zis ca imi pot construi ceva din fibra ( asta in caz ca nu gasesc eu adaptor)...
vezi daca nu au astia http://www.be-loud.ro/produse/Integrare_OEM/Toyota/
suna sa vezi.poate aduc ei..
Old 09-29-2009, 09:30 AM   #3
bogdanpopa
Junior Member

nu se potriveste....am gasit o solutie.o sa folosesc cd playerul de la masina pe care o sa il decupez exact cat sa intre noul sistem.de fapt ma folosesc de la vechea unitate de cadru ....azi se pun pe treaba baietii si maine sper sa fie gata..sper sa iasa bine.
bogdanpopa is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2009, 17:07 PM   #4
dan.gutu
Moderator

dan.gutu's Avatar

Eu zic totusi sa nu strici sistemul .Oare asta nu se potriveste http://www.vuum.ro/produse/rama-adap...ietz-16353/564 ?

Reply

Tags
casetofon, gasi, pentru, pot, rama, unde

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules