|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Buna!
Sunt un posesor de TOYOTA AVENSIS 2,0 D4D din 2003.Acum am achizitionat-o si as vrea sa ma ajutati daca puteti. 1.vreau sa-i fac schimbul de ulei si nu stiu ce tip de ulei sa folosesc(multi mi-au recomandat MOBIL1 ESPFORMULA 5W30). 2. masina am luat-o fara carte de service si are 170000 km. ce spuneti trebuie sa-i fac distributia? 3. ce altceva sa verific la masina pentru nu a avea probleme mai departe. Am uitat sa va spun ca am ramas pur si simplu fascinat de masina aceasta.Inainte am avut un renault clio 3 benzina. VA MULTUMESC! |
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Are cineva cartea tehnica de AVENSIS 2,0 D4D DIN 2003 sa mi-o trimita si mie sau sa-mi spuna de unde sa o iau?
Va multumesc mult! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Motul 5w-30 e mai bun ca Mobil1.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Toyota Genuine Motor Oils
MOTUL 8100 Eco-clean 5W-30 Mobil 1 ESP Formula 5W30
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
Vio , la 6,7 litri de ulei care intra in baia unei masini Toyota 2.0 d-d chiar nu mai conteaza marca acestuia . Aceasta mare cantitate face ca motorul sa fie unul dintre cele mai fiabile de pe piata la ora actuala ! Pacat ca nu se fabrica si filtre log-life ... am putea schimba uleiul la 25000 km ...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
crede ma ca se simte marca .....
nu vb din hauzite ci din proprie exp la 3 mashini nu la una ..
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Buna, am folosit si eu ulei Mobil 1 ESP Formula 5W30. L-am cumparat de la magazinu de piese auto de pe Dumbravii
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
Salutare,
Eu folosesc acum ENEOS 5W30 , ulei de japoneze cica.Vad ca pana una alta consumul e ulei a scazut in parcursul a 10000 km.Daca pana acum consumam cam 1 litru in 10000 acum completez doar 500-600 ml.Btw, eu fac revizia la 10000 nu la 15000.E mai sanatos.
|
|
|
![]() |
| Tags |
| motor, ulei |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|