|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Buna seara. Am o masina Auris 1,6 Luna cu M/M din 2008. Toate bune si frumoase, am parcurs cu ea cca. 16000 km. Putini, stiu, dar o folosesc doar in Week-end sau la drumuri scurte. Am o mica nedumerire legata de cutia M/M. Cand cobor o panta abrupta, fara sa accelerez, tinand piciorul pe frana ca sa nu o ia la vale prea tare, se tureaza motorul foarte tare, gen 4000-5000 de turatii. Atunci o trec in secventiala, si-i dau o treapta superioar si totul e ok. Ce se intampla ? Face frana de motor, de ce ? Este normal ca in E sa se tureze asa tare in coborari abrupte? Multumesc anticipat !
P.S: luna asta mi-a iesit din garantie masina. Am citit pe forum ca daca are vre-o problema cutia de viteze M/M se poate face o recalibrare (sau care este termenul). Aceasta costa suplimentar si daca da, cam cat ?? Merita ? |
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| abrupta, coborare, panta, turatii |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |