|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
Ce poate fi mai frumos?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Da-ti-va cu parerea cat poate sa coste tuningul exterior, rotile si tuningul interior.
Eu nu stiu. Dar daca stie cineva...il rog sa scrie
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Wow, e primul avensis tunat care chiar arata bine
. Pana acum am mai vazut ave tunate si nu mi-au placut deloc, nu se potrivea unei masini cu un aer serios si linistit.
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
foarte tare masina... nu credeam ca un avensis poate sa arate asa bine, cel putin interiorul este cu foarte mult bun gust. nota 10
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Dupa parerea mea, jantele sunt prea sport. Masina e prea eleganta pentru ele. E ca si cum te-ai duce la teatru in costum/frac, cu papion/cravata si cu adidasi in picioare. Chiar si grila frontala, dar hai sa zicem ca merge. In schimb la interior am avut nevoie de o caldare si un mop sa-mi sterg saliva de pe tastatura. Marfa...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Super masina, o grila fata din asta mi-as pune si maine. La interior este de vis, si asa va amane ca nu o sa avem noi unde sa facem asa ceva.
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Superba. Vad ca sectiunea asta nu prea are posturi. Adevarul e ca sunt masini foarte faine, nu prea trebuiesc tunate. Dar parca as vrea sa mi-o mai infrumusetez/personalizez. Deci ce se poate face la ea ? Astept parerile voastre. Modelul meu are faruri normale si nu are sistem de navigatie, astea 2 deja le-am programat sa le schimb (xenon+sistem de navigatie). Ce altceva se mai poate face la ea ca sa arata klumea (nu la modul sa arate jalnic ca altele "sport", ci sa arate mai stilat si personalizata). Modelul prezentat mai sus arata foarte bine zic eu, foarte stilata si eleganta. Bine, si sa nu trebuiasca sa investesc mii de euro in ea
|
|
|
#8 |
|
Member
|
Cat te ajung xenoanele si navigatia? Navigatia unde va fi pusa?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Salut man. Nu stiu inca preturile, sper cat mai ieftin. Navigatia presupun ca in locul unde e ea standard, sau daca nu reusesc sa o incadrez frumos pur si simplu imi iau deala de se lipeste pe parbriz/pe bord.
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
Navigatie de ~ 2000 euro. Cea mai potrivita pentru un Avensis: http://www.toyota.uk.com/cgi-bin/toyota/bv/generic_editorial.jsp?BV_SessionID=@@@@0063835682. 1203872899@@@@&BV_EngineID=cccfadedeiegglfcfngcfkm dfkidffh.0&navRoot=toyota_1024_root&portal=null&fo rceText=<null>&fullwidth=TRUE&edname=AV4_satnav_10 24&catname=%2ftoyota_1024_root%2fmain_nav%2fpageTo pNav%2fZone+Avensis&menuid=62246&zone=Zone+Avensis &skin=-1undefined&id=AV4_satnav_1024
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| avensis, tuning |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|