|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Cred ca era cazul sa deschid si eu un topic in aceasta sectiune...
O scurta prezentare: In iunie 2006 umblam din dealer in dealer, in cautarea masinii, impreuna cu parintii mei si am ajuns la Toyota, unde dupa 30 minute hotararea era luata: Corolla 1.6 110 cai, echipare Sol. Dupa jumatatea lui iulie am ridicat masina(tata, pentru ca pe-atunci nu aveam permis - l-am luat abia in 2007, in septembrie), si totul este ca la inceput. Adica merge perfect, si acum, dupa 56.000 km si forja la greu! In septembrie m-am mutat in Bucuresti, am inceput facultatea, si am luat Corolla in Bucuresti, pentru deplasari acasa-facultate, Bucuresti - acasa in weekend. Consumul in Bucuresti era destul de mare, undeva la 12%, asa ca "trebuia" o masina micuta care sa ofere confort si siguranta... La jumatatea lunii octombrie am aflat de reducerea de 1.300 euro la Yaris D-4D si am zis "Asta e!"! Pe 1 noiembrie am ridicat masina de la Mega Auto Iasi si am ajuns la 6100 km! In continuare ma bucur cand ajung acasa si mai prind benzinara, "ma distrez" cateva ore, dar cand revin la Yaris, parca ma simt "acasa"! Cateva poze...
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
Felicitari domnu
![]() Ma bucur ca ai ales si tu sa postezi ....asteptam detalii despre masini ....probleme sau alte modificari facute la masina
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Probleme pana acum nu au fost! Si sper sa ramana asa...
Cat despre modificari, Corolla a primit pleoape(similare celor de pe TRC-tuning), din fibra de sticla si vopsite dupa codul de culoare si inainte de revizia de 60.000 o sa iau un filtru K&N panel, sa scap de grija de a schimba filtre de aer...il curat si-l pun la loc. La Yaris modificarile asteapta sa fie facute Sper sa iau cat mai repede jante, si inca nu stiu daca sa iau pe 15" sau mai mari. Momentan sunt 75% in favoarea celor pe 15" din multiple motive: evit orice probleme cu Politia, evit eroarea vitezometrului, evit un pret foarte mare pentru anvelope si macar pana le schimb pe cele care sunt pe masina, nu dau banii pe anvelope. Dupa jante, ma gandesc la arcuri sport -30mm, Eibach la vreo 185 euro sau H&R la 215 euro. Desi sunt mai scumpe cele de la H&R, am inteles ca sunt mai slabe calitativ. Cand o sa mai fie bani, o sa iau si eleronul TTE, care-i si ala vreo 230 euro fara vopsit si montaj(...poate mai scade euro ). Cam astea ar mai fi planurile...aa, uitasem: debadge + folie 30% pe spate si 73% pe fata. Pentru mai multe idei pentru masinuta ta, iti recomand yarisworld.com!
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Azi am ajuns la 8000 km, am spalat-o, i-am facut interiorul si imi place din ce in ce mai mult!
![]() As pune si poze, dar nu merge upload-ul...
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Salut. Masina mea: Yaris TS...detalii despre ea...fuge zici ca-i un drac mic
suntem oarecum in rodaj...si n-avem voie mai mult de 200 oricum...pt oras e geniala mai greu cu bracarea consum: 9-10 urban, 6-7 extra. Papa numa' TOP 100. sa va spun si ce-am ingropat cu ea pana acum? seria 3 coupe 2005, mondeo ghia, X5 pe autostrada soarelui...aaaaaahahahhahahahahahaaaaa....aia afost fun rau. N-am nicio problema, e foarte bine impachetata ca sa zic asa, sta bine pe curbe....aaaaaa si cel mai important: made in Japan !!! cre'ca-i mai pun un filtru de aer si poate pe viitor o turbina ca sa fie distractia si mai mare.Ciao |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
In primul rand, sa te bucuri de ea! Eu am ales diesel din motive de economie. Si ATAT.
Cat despre TS, stiu cum merge, am condus, imi place! Turbina...nu cred ca-i atat de simplu. Trebuie sa te documentezi. Exista un kit compressor, facut de TRC, care urca masina in 215 cai, dar costa pe masura... 9500 euro. Adica inca un Yaris 1.0. Exagerat, parerea mea. Decat TS + kit compressor , mai bine Corolla TS Compressor SH, si terminai balciu cu 15-16.000 euro. Oricum, ai o masina foarte tare, care imbina practicabilitatea cu distractia!
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
5 luni, 17 zile...10.000 km!
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
Am ajuns la aproape 13.000 km, totul este ok...mai putin zgarieturile(2 x 7-8 cm, pe capota) "castigate" in Bucuresti, presupun din cauza numerelor de DJ.....
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
Revin cu un update, pentru ambele masini:
|
|
|
![]() |