|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Salut! Sunt viitorul posesor al unui toyota yaris 1.3 vvt-i din 2003... deci intrebari :
1. Distributia e pe curea sau pe lant? 2. cat de fiabil e motorul? 3. cat costa o revizie la reprezentanta?? masina are 30000 km. Daca imi mai vin intrebari va mai adresez. multumesc. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
1. Distributia e pe lant
2. Depinde cum a fost exploatat. 3. Masina are doar 30.000 (treizecimii) km? PS Pot sa-ti scriu ce vreau sa-mi aduci pe 25 decembrie?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
da are 29600km mai exact.. e albastra , e frumoasa
are tot ce vreau eu (mai putin boxe pe spate ( )... si poti scrie ca poate primesti
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Te "incadrezi" la revizia de 72 luni (sau 90.000 km). Orientativ, uite preturile aici: http://www.toyota.ro/Images/Yaris_tcm420-875533.pdf
Da' cum de are 30.000 km in "doar" 6 ani?! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
masina unei femei care nu a mers cu ea. masina luata de noua de la toyota, are si cartea service completata cu 2 revizii
..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Prima urgenta ar fi uleiul (cu filtru cu tot). Si benzina "proaspata".
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
si alt sofer
) .. adica eu .. oricum se face schimbu de ulei ca masina a cam stat , se face un drum pe la prieteni ca sa ne laudam deci punem benzina noua. vedem pe parcurs ce mai trebuie facut.. inca o intrebare : cat costa sa vopsesti ceva la toyota??
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| toyota, yaris |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|