|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
Rog posesorii de Toyota Supra sa mai calce pe aici.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Si un link la masina mea :http://www.forumtoyota.ro/forum/showthread.php?t=407
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
Greu cu posesorii de Supra....
Sunt foarte putini care apreciaza aceste masini desi eu am vazut pe net ca sunt mega echilibrate si foarte usor de controlat...sincer iti urez succes.... POSESORI DE SUPRA.....SARITI FRATILOR ....
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
S-ar parea ca sunt singurul momentan.
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Misto masinutza... de abia astept sa o vad.
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Poti sa o vezi cand vrei. Numai sa imi spui. daca vrei adauga id-ul asta: cstefanmihai@yahoo.com
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
eiiii cuu supraaa
![]() chiar e greu pe aici in tara o sa aduc si eu la anul asta si nu numai orice una tunata daca reusesc nu o sa fii singurr mkIII![]() os avezii puscam aici tinutul romania ![]() ,
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
buna
am o toyota supra cu 140.000 din 1987,cu scaune din piele stare impecabila dar nu e inmatriculata in romania e doar 1000euro pt cei interesati pt piese sau recarosare mersi mult |
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| posesori, supra, toyota |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|