|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
De curand am aflat ca anul acesta se va face o verificare, sau deja s-a facut, a tuturor unitatilor service Toyota din tara. Verificarea se va face atat pe linie profesionala cat si pe linie de relatii cu clientii. Cel care mi-a dat informatia urmeaza sa ajunga la mine si atunci am sa revin cu mai multe informatii.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
si cu ce ne ajuta ?? imp e cine face / pe ce criterii ..... asa s-a zis si acu ceva ani cand a aparut Toyota Romania, si de la set placutze frana spate 56 lei in 2 luni au ajuns 180 lei =)) daca e asa e clar ..
)=)) chiar mai credeti in Mos Craciun>!
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Pai eu vreau sa cred ca o sa ajute. Eu sunt din Constanta, la service aici este OK, oamenii sunt foarte primitori, amabili, dar nu pot spune prea mult vis-a-vis de cunostintele lor profesionale -am ajuns la ei doar la revizii. Tot citesc aici pe forum tot felul de "diagnostice" puse de tot felul de "mesteri" fara ca de fapt sa aiba legatura cu defectul in sine. De asta mie teama mie cel mai tare, de oamenii care invata mecanica si fac practica pe masina mea. As prefera sa ma tina la poarta, sub cerul liber, dar sa-mi fie reparata masina repede si profesional. De asta sper sa ne ajute pe noi toti cei care am avut incredere in marca asta.
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Daca e sa castig la loto vreodata , un service dedicat Toyota imi deschid
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
de ce? esti masochist ?
) o sa lucrezi dupa regulile impuse de ei .... ) wtf ... mai bine bem banii decat sa te fure astia
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Toyota Auris 1,6L VVTI Sol Toyota Corolla 1,4L D-4D Terra Last edited by OvidiuH; 10-29-2011 at 09:40 AM. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Member
|
|
|