Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Toyota vs ...

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

toyota rav4 vs vw tiguan

Toyota vs ...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12-14-2007, 22:18 PM   #1
Alexandru Olteanu
Administrator

Alexandru Olteanu's Avatar

Default toyota rav4 vs vw tiguan

ce parere aveti despre aceste doua masini despre toyota stiim mai multe ca deja are 1 an vechime de cand se comercializeaza tiguanu inca mai avem de asteptat putin
Alexandru Olteanu is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2007, 15:22 PM   #2
crystoyu
Administrator

Draga Alex , nu doar pentru ca iubim masinile Toyota voi ''pro'' dar argumentul este simplu. Toyota fabrica masini off-road de mai bine de 50 de ani si a intra acum pe un segment suprasaturat mi se pare un act de curaj ce nu isi are neaparat radacinile in forta tehnologica pe care , trebuie sa o recunoastem VW o are, ci mai degraba in strategii de marketing care mie unul imi scapa. Va rog sa dati cu parerea cat de oportuna poate fi intrarea pe aceste segment in care cu greu mai are loc sa cada si un ac. Va multumesc.
crystoyu is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2007, 19:54 PM   #3
Alexandru Olteanu
Administrator

Alexandru Olteanu's Avatar

da eu nu am zis nimic de vw astept sa o vad pe strazi am vazut-o la siab si sincer mi s-a parut cam mica fata de toyota
Alexandru Olteanu is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2007, 20:41 PM   #4
maxu
Member

Tiguan e cu vreo 9-10 cm mai mare, dar depinde cum e compartimentarea interioara, care la Rav e mult laudata, la cat de mica e, e extrem de spatioasa; Rav4 are cam 4,3 cu tot cu roata de rezerva, iar Tiguan parca 4,46; sa nu uitam totusi ca vw au cam demolat segmentul suv mare cu Tuaregul, so.... nu ma pronunt inca; are multe +, dar astept sa apara.
maxu is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2007, 17:02 PM   #5
puiu
Member

puiu's Avatar

Tiguanul inca nu se vinde la noi. Asa ca e cam greu sa le compari fara sa le vezi pe ambele "live".
Din reviste insa pot sa zic despre Tiguan ca e un SUV cu o caroserie noua, motor si transmisie de la VW Passat 4 Motion, si interior + bord de la VW Golf : toate din cauza preturilor (refolosire componente la mai multe modele). Totusi e mai scump decat RAV4 la aceleasi dotari.
Cine va cumpara masina? Evident in primul rand nemtii - ei cumpara majoritatea doar masini germane.
puiu is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2008, 14:44 PM   #6
nest
Senior Member

nest's Avatar

RAV4...hm... greu de incadrat!
Parca e ceva mai mult decat Hyunday Tucson, KIA Sportage sau SsangYong, este cam la acelasi nivel cu conationala C-RV (care cu ultimul model se apropie mai mult de monovolume), insa cu dotarile de top se "infinge" catre topul SUV-urilor compacte unde intalnim BMW X3 si dupa mine, taticul lor, Freelander 2.
Mai recentul Tiguan de la VW vine puternic din spate. Curios, am cautat comparatii si am gasit un articol din presa franceza care considera "meci nul" duelul dintre RAV si Tiguan.
Iata si link-ul:
http://www.autonews.fr/fr/cmc/compar...av4_16843.html
nest is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2008, 06:54 AM   #7
Teo
Junior Member

Send a message via Yahoo to Teo

La capitolul estetica in respectivul articol Tiguan a avut 2 pct in fata Rav 4.
Este drept ca e considerat cel mai frumos SUV , acum...
uitati-va aici...: http://www.autonews.ro/?page=ACT

A castigat titlul de cea mai frumoasa masina din lume la capitolul SUV si crossover....
Teo is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2008, 18:23 PM   #8
puiu
Member

puiu's Avatar

Eu vreau masina fiabila, economica si solida nu frumoasa.....
Poate sa arete oricum daca indeplineste descrierea de mai sus.
puiu is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2008, 18:31 PM   #9
nest
Senior Member

nest's Avatar

Ca si design exterior, RAV-ul este simplut comparativ cu Tiguan. Intr-adevar, poate ca inginerii de la Toyota ar fi putut face mai mult la acest capitol. Nu este o masina urata , dar nici nu te face sa intorci capul dupa ea neaparat...Liniile la Tiguan sunt mai ...moderne! In plus, stiti cum este cu nou nascutul in familie - acapareaza toata atentia...
nest is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2008, 20:36 PM   #10
danny_andrei
Junior Member

Chiar asa mult place tiguanul asta???Mie mi se pare un mini tuareg obosit,f cromat si cu interior si mai obosit dar ventilat de G5 plus!Personalitate zero!
danny_andrei is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
rav4, tiguan, toyota

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules