|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Masina este un Land Cruiser Luxury. Cuvintele sunt numai de lauda, este net superioara fata de concurentele ei.
Motor de 3.0 D4D, 173 Cp Euro4 cutie automata Dotari: -scaune electice incalzite -geamuri si oglinzi rabatabile electrice -sistem de navigatie cu CD-changer cu 9 difuzoare -bluetooth -comenzi volan -piele -geamuri privacy -inchidere centralizata -proiectoare -trapa -dual climatronic -alarma cu senzor de interior -camera video pentru perimetrul din spate -suspensie hidropneumatica Last edited by robert_alex; 05-16-2008 at 16:58 PM. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Este o masina extraordinara, sa o stapanesti sanatos si fara incidente majore!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
M-am dat si eu cu una ; masina este indistructibila
. Este f f f frumoasa sa o stapanesti sanatos si fara NICI un incident.
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Sa o stapanesti sanatos,La anu' cred ca voi lua si eu modelul nou.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Administrator
|
Foarte, foarte marfa...imi plac LC-urile..
Sa o stapanesti sanantos....
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Multumesc la toti pentru urarii, si eu sper sa aiba viata cat mai lunga, ca doar e Toyota
, am vazut si eu noul LC este criminal de frumos cu un pachet de optiuni la varianata Luxury foarte bun. M-am urcat in ea si este incredibila, full electric, memorie la scaun, oglinzi si volan, toate scaunele cu incalzire, in spate are clima separata de cea din fata, eu sper sa fie daca nu mai buna macar la fel ca 120 la suspensii. Pacat ca pretul este dublu ![]() Apropo stie cineva pretul la eleron pentru LC 120? Last edited by robert_alex; 05-21-2008 at 15:08 PM. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
robert_alex pretul la eleron este de 1.336 lei noi.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
superba masina. interiorul tau este foarte stilat cu insertiile de lemn. o combinatie de tehnologie cu aspect clasic.
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| lc120, toyota |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|