|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
buna seara si bine v am gasit!!tocmai mi a sosit aceasta frumusete de masina TOYOTA HILUX.sunt foarte incantat de aceasta masina, doar o singura chestie imi mai trebuie momentan, un hardtop....cine ma poate ajuta,indruma??
o singura intrebare as mai avea. cum este consumul la 3.0??momentan am doar 300 km si nu imi pot da seama Last edited by VLADN; 01-21-2009 at 17:46 PM. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Pentru un hardtop dutel a carryboy , io de acolo am luat da pana il aduc trebuie sa astepti vreo 3 luni.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
merci oricum pt informatie deja l am comandat la pick up ,am avut noroc ca aveau pe stoc,ma duc joi sa l montez.ceva impresii despre hilux??
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Buna Ziua,
Am un Hilux 3.0 D-4D din Iunie 2008, cumparat de nou din Germania de la Toyota Germania. L-am carenat de la pick-up.ro, a durat 3 luni, am platit cam 1600 EUR si am primit gratis invelitoarea de bena. Am ales o carena fara geamuri laterale. Masina este varful de gama la dotari : piele, navigatie, cutie automata. Consumul minim la drum intins, cu masina incarcata cu 400 kg, viteza constanta 100 km/h, pe autostarda a fost 7.6 L/100 km. Consumul mediu in oras este intre 9.5 si 11 Viteza maxima pe care am atins-o (pe Autostrada Soarelui) cu masina neincarcata a fost 195 km/h indicati de vitezometru, 190 indicati de GPS La o viteza de peste 160 km/h consumul sare la 16-18 L/100 km Masina poate multe, daca iti pui mintea o poti conduce si intr-un stil mai sportiv. Este insa clar ca nu pentru viteza este facuta. In plus lipsa oricarui sistem electronic de asistare te tempereaza imediat. Singura problema sistemul de navigatie, nu exista disc pentru Romania, abia acum se chinuie sa apara dar mi-e teama ca va fi cam rudimentar. In rest acord acestei masini nota 10 cu plus. Sa auzim de bine ! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
sa o stapanesti sanatos,este o masina super,consumul il am la fel.este mult mai reusit motorulde 3.0
la ce pret ai luat o din G?? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Pretul la Toyota Germania, daca stai la coada este 27000 CIP negociat.
Coada este de 7-9 luni. Toti vanzatorii lasa din pret pana la 27000. Eu am dat 29900 CIP de la un dealer revanzator care castiga de pe urma celor ce nu vroiau sa stea la coada. Vindea numai Toyota de la Toyota Germania , doar modele de varf si doar vehicule 4x4, de la Hilux in sus. Adausul lui este deci de 2900 euro. Nu am platit TVA deoarece am luat masina pe firma. Am dat cash 29900 si am plecat cu masina acasa , direct la RAR si la inmatriculari. In pret au fost incluse asigurarea de 30 zile si numerele provizorii. Neamtul a fost f f rapid, in 2 ore am iesit cu masina din curte lui. Cautand pe internet constat ca din Iunie 2008 preturile au mai scazut cu 1000-2000 EURO. Sanatate !!! |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
buna ziua, poate cineva sa mi spuna o firma care poate sa mi furnizeze o inchidere de bena FullBox?
exclus cei de la pick up |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Member
|
Quote:
incearca aici : http://www.4x4offroad.ro/modules.php...roduse&id=1672 |