|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
![]() Spuneti-mi va rog pt o toyota corolla berlina cu hayon pe benzina : 1) unde este montat filtru de benzina 2) cum se regleaza frana de mana multumesc anticipat |
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Member
|
Quote:
Recent mi-am reglat si io frana de mana si am descoperit ca la masina mea (Corolla sedan 2004) e un fel de tambur in disc pe rotile din spate, frana de picior pe discuri iar frana de mana pe tamburi, deci exista 2 reglaje care se fac. Eu cred ca cel mai important e reglajul din tamburi, sa nu existe frecare cand frana e lasata, dar nici distanta prea mare (cursa prea mare la maneta de frana), este o gaura in tambur astupata cu un fel de dop de cauciuc, se roteste tamburul pana cand acea gaura e in partea de jos. Atunci e accesibil surubul de reglare. Procedura am gasit-o detaliata pe un forum strain, era si un avertisment ca surubul acela poate iesi de tot din lacas, si atunci trebe desfacut sistemul cu totul. Daca te intereseaza o sa-l caut si completez postul Se poate regla si intinderea cablului de frana, cred ca de undeva de langa maneta, la mine nu a fost nevoie. |
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| benzina, berlina, corolla, filtru, frana, hayon, mana, toyota |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|