|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Salutare,
Dupa o luuuunga asteptare, a venit si masinuta mea aseara. Plimbarica prin oras, 'fost pana la Metro (Iasi). Am condus si eu si sotia. Un singur lucru mai ciudat am observat: masina avea deja vreo 60Km la bord. Sa inteleg ca cineva de la dealer-ul Toyota s-a gandit sa se plimbe oleaca cum masina mea ? :P Azi voi face niste poze, sa aruncati si voi o privire. Ender |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Ciudat! Din cate am vazut pe forumuri, numarul de kilometri maxim rulati era de 15. 60 mi se pare cam mult. Eu de exemplu am ridicat-o cu 2 km pe bord.
Oricum, s-o stapanesti sanatos si mii de kilometri fara incidente! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
A mea avea 1 Km
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Pai de pe 10 august pana acum cateva zile ... vreo 6 luni. Ce e drept, dupa vreo saptamana - doua dupa ce am facut comanda, le-am spus ca nu mai vreau 1.4, ci 1.6
Si mi-au zis oamenii ca nu mai vine in ianuarie, ci februarie. ![]() Ender |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
pune repede poze, s-o admiram si noi. felicitari pentru achizitie.
a mea a avut 2 km cand am luat-o de la reprezentanta.
|
|
|
#7 |
|
Administrator
|
Felicitari domnule...si vorba colegulu poze!!!!!
Eu unul poate am inteles gresit sau ai facut tu 60 de km cu ea si nu iti dai seama???sau asa a venit??? daca a venit asa ......e cam aiurea....bine ca nu ar fi o mare tragedie ![]() ![]()
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Va rog sa-mi spuneti si mie cat ati asteptat pentru noua corolla, in special cei aflati in situatia mea: am facut comanda pe 5 oct 2007 pentru o corolla versiune luna cu vsc la toyomotor de pe splai, pana in momentul de fata masina nu este alocata iar dealerul nu stie nici cand va fi alocata si nici cat va dura pana la livrarea masinii. Voi cat ati asteptat pentru o astfel de echipare si la ce dealer? In cat timp vi s-a alocat o masina?
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
Am tras o fuga din Iasi pana la Durau si inapoi weekendul asta. Hai ca atasez vreo cateva poze.
![]() Eu am luat masina de la MegaAuto. Mi-au spus baietii de la inceput ca o sa vina prin Ianuarie - Februarie, deci nu ma plang ca a venit dupa 6 luni :P Oricum, s-a meritat asteptarea. Mi-a consumat 6.6l/100km, da' fiind in rodaj si eu neavand cine stie ce experienta cu condusul, sunt multumit.
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| corolla, luna, silver, toyota, vsc |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|