|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Salut,
Pe o Toyota Auris din 2007 vreau sa montez instalatie Xenon pe faza scurta si inca una la proiectoare. Cunoaste cineva ce tip de becuri se folosesc? Am inteles ca pe faza scurta cu lupa modelul de bec ar fi H11, insa nu sunt sigur. Multumesc anticipat. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Am gasit.
pentru cei interesati: H11 atat pe faza scurta cat si pe proiectoare. Pe faza scurta e bec Philips de 55W la farul dotat cu lupa. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Ti-ai montat pana la urma xenon? Poti da cateva detalii? In manual pentru HID am vazut ca se monteaza alt tip.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Xenonul din fabrica vine pe alt dip de soclu D2S parca. Daca nu ai din fabrica, vei monta H11 pe faza scurta, caci celalat tip de bec nu se potriveste.
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| 2007, auris, becuri, din, tipuri |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|