|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Salut la toata lumea ,
Am o RAV 4 din 2007 adusa de afara si am jentile construite in sistem PAX , adica pot merge si pe pana si nu fac explozie . Pina acum totul este OK dar daca vreau sa schimb cauciucurile este problema , pentru ca numai la Bucuresti am gasit . Va rog sa-mi spuneti si mie daca exista un centru care are utilaje si pentru aceste jenti aici in Constanta sau mai aproape . Va multumesc anticipat si astept ajutorul vostru. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Nu exista decit in Bucuresti si nu pot fi schimbate decit cu acelasi tip de cauciucuri procurate de la Bridgestone, alte cauciucuri e posibil sa nu se potriveasca cu inelul metalic din interior. Avantaje si dezavantaje. Se poate renunta la inelele metalice din interior dar atunci este nevoie de roata de rezerva (usa spate schimbata sau roata in porbagaj). Recomand cauciucuri originala cu inel metalic. Eu am avut pana si am rulat fara probleme pe cauciuc cu inel metalic in interior. Asigura si atenuarea socurilor la gropi si protectia gentilor.
Last edited by CIPURSU; 09-23-2010 at 17:36 PM. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Cataline, pana la urma ai schimbat vreo anvelopa? Daca da, unde? Ai gasit poate si un alt centru care poate schimba anvelope de RAV 4?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Salut ,
Pina acum numai in Bucuresti , pentru ca o masina speciala cica costa vreo 7000 euro , si nu se justifica pentru citeva masini . Dar in Bucuresti daca te duci cam cit dureaza sa le schimbi , asta daca stie cineva ? |
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| pax, tehnologie |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|