|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Salut si bine v-am regasit,
Daca tot e luat de la zero m-am gandit sa-mi dau si eu cu parerea, sugestia mea fiind o delimitare mai clara. Spre exemplu, pe vechiul forum doream sa aflu totul despre Corolla noua dar trebuia sa petrec foarte mult timp cu selectarea informatiilor. Asa ca mi-ar fi placut ca in sectiunea COROLLA (acum COROLLA si COROLLA VERSO) sa gasesc alte sectiuni cu: corolla 2007, corolla 2003 (nu sunt sigur) sau corolla E13, corolla E12.... As mai sugera o sectiune in care sa se explice termenii: E13 - corolla din anul n, VVT-i - motor cu valve variabile pe admisie, DVVT-i motor cu ... Toate bune, Marian |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Salut,
Vin si eu cu o mica intrebare: de ce sectiunea "Auris" nu are subforumuri "Performante si consum" si "Probleme Tehnice" ? Mersi
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
are acum !
Merci
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Mersi si eu.
Inca o rugaminte . Daca tot s-a facut subforumul "Performante si consum", ai putea sa muti threadul "consum 1.6 VVTi" in subforum?
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Propun o sectiune "De ce am ales Toyota ?" cu subsectiuni pentru fiecare model.
Textele din aceasta sectiune ar trebuie sa contina argumentele care au stat la alegerea acestei marci. Astazi un text de acest tip nu vad unde l-as putea incadra, deoarece nu ar fi o polemica +/- vis-a-vis de un topic,subiect cat ar fi un fel de reclama +/- (ii spun educare) pentru o marca/model, in care eu consumator/utilizator pot evalua un model ca si pret/calitate/performante. Daca cineva vrea sa fie convis trebuie sa citeasca (sa se informeze) si o comunitate in care sunt utilizatori ai unui produs vor amenda imediat o reclama excesiv de pozitiva (un produs poate fi foarte bun dar service-ul foarte prost etc). Atunci cind am povestit cuiva ca voi cumpar o toyota s-a uitat la mine ca la un ciudat si mi-am dat seama ca extrem de multa lume este destul de "plafonata" (poate chiar si eu ... de nu vedem decat octavia, passat, etc ) .Ar fi intersant de vazut din ce punct de vedere cumpara cineva o toyota si pina la urma profilul si metalitatea acestuia, de fapt care este experinta pozitiva castigata ? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
|
poti sa deschizi un topic la sectiunea cafeneaua toiotistilor
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
|
salutare!!! nu se poate pune in semnatura masina si motorizarea ca era marfa chestia asta.....
Titi Aur: "daca esti pilot de raliuri si nu atingi limitele masinii in cadrul unei curse, esti un pilot prost; dar daca conduci pe drumuri publice si atingi limitele masinii, atunci esti un sofer prost".
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
Am mai avut o rugaminte la Onorata Administratie, hai fratilor sa schimbam acea titulatura de "membru" spunetii cum vreti voi.
Altii au sofer incepator, sofer , sofer avansat, etc... Chiar nu-mi suna bine formularea actuala, va rogggg.
|
|
|
#9 |
|
Administrator
|
pai propuneti ceva
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
Este OK, vad ca titulatura este schimbata.
|
|
|
![]() |
| Tags |
| forumului, structura |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|