|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
De curand am observat ca stergatoarele mele nu mai functioneaza cum ar trebui. Nu am reusit sa descoper cauza cauza (lichidul de parbriz / imbatranirea lamelei de cauciuc / sau poate altceva), cert e ca ramane o pelicula subtire de apa pe geam care noaptea creeaza un efect de ceata nu tocmai placut.
Vroiam sa va intreb daca ati patit asa ceva, daca se pot regla cumva pt a exercita o apasare mai mare sau eventual daca stiti cat costa un set de stergatoare noi. Multumesc anticipat ps: corolla, de aprox 1an si 2 luni vechime |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
spala mai intai stergaotarele si parbrizu cu un degresant ( pur, fairy ceva de ganu asta ) dupa care vezi daca mai lasa dare ... daca face la fel dupa le schimbi
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Io inca stau in cumpana daca sa-mi comand sau nu
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
scuze de intarzierea cu care raspund:
am incercat cu fairy/spirt si dupa circa jumatate de ora se comportau la fel. dupa ce am schimbat lichidul de parbriz pe care-l foloseam de obicei(ceva de la petrom, bidon cu galben) s-a rezolvat ... 2 milioane un singur stergator mi se pare cam prea mult |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Stergatorul vine cu lamela si cu protectia aerodinamica de plastic impreuna... Nu stiu daca se poate comanda numai lamela de cauciuc
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Ce fel de stergatoare recomandati la o Corolla din 2009 ? Este ok. daca le schimb eu si nu la reprezentanta?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
Eu mi-am comandat de la reprezentanta pana la urma. Daca nu te deranjeaza poti sa-ti cumperi si de pe piata, doar ca stergatorul original are o anumita forma pe care nu cred ca o gasesti pe piata.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Ma gandeam sa caut ceva din gama Bosh.Daca ar merge, chiar Aerotwin.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Eu am schimbat ambele stergatoare originale cu BOSCH Aerotwin si sunt mult mai bune decat cele originale. Dimensiunile sunt 650 mm sofer (cod Bosch AR 26 U) si dimensiune pasager 350 mm (cod Bosch AR 13 U). Din pacate nu se pot gasi ca set ci doar separat si nu prea sa gasesc pe la noi prin tara . Stergatoarele se schimba foarte usor si sistemul de prindere al celor Bosch este mult mai simplu decat a celor originale.
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| stergatoare |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |