Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Toyota Avensis

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

Invarte si porneste doar cand vrea ea

Toyota Avensis


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-13-2017, 16:34 PM   #1
yonayram
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: braila
Posts: 1
Default Invarte si porneste doar cand vrea ea

Salutari. Detin o Toyota Avensis T25 2.0 d-4d 116 CP din 2004.
In urma cu 2-3 saptamani am dat sa pornesc motorul si am ramas surprins cand nu a luat-o din prima, insa a pornit din a doua cheie. Toate bune si frumoase, in urma cu 10-11 zile am plecat din oras ( cca. 25km ) am parcat masina, m-am intors dupa 30 de minute, am dat sa pornesc insa pauza.. invartea dar nu a pornit nici la a 6-a/7-a cheie. Am zis ca este o problema de la sigurante, am miscat toate sigurantele, le-am scos, le-am verificat etc, am dat cu spray de contact la toate mufele pe care le vedeam sub capota, am incercat si cu spray de pornire.. toate in zadar. Am dus-o la sufa la service si a doua zi au impins-o baietii de la service pe elevator si au zis sa ii dea o cheie sa vada cum " nu porneste ". Surpriza !! masina a pornit la sfert de cheie ca de obicei. au verificat ei ce au verificat pe acolo .. au pornit-o zilnic fara probleme ( masina a stat la ei o saptamana ). Vineri am luat masina, am mers cca. 20 km cu ea, am efectuat mai multe porniri-opriri.. mergea perfect. Sambata la fel, totul era in parametrii. Duminica dimineata insa .. doamna s-a suparat si nu a mai vrut sa porneasca. Invartea si nu pornea.. se ridica turometrul la maxim 200 rpm. Am incercat din nou dupa 2-3 ore si surpriza.. masina a pornit la sfert de cheie. Am mers cu ea si duminica si astazi(luni) in oras efectuand mai multe opriri si porniri fara probleme. Cei de la service mi-au recomandat sa utilizez cheia de rezerva (sa nu fie vreo problema la cipul din cheia de zi cu zi ), iar daca vor mai exista simptome sa verifice sistemul de alarma (din fabrica) de pe masina sau contactul. App.: pe tester, masina nu are nici o problema .

Daca a mai avut cineva problema asta, va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Eu voi reveni cu un update dupa ce voi mai testa masina si cu cheia de rezerva sa vad daca vor mai exista simptome..
Multumesc.

Last edited by yonayram; 11-13-2017 at 16:40 PM.
yonayram is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
cand, doar, invarte, porneste, vrea

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
Politica de Securitate Google