Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Toyota Corolla si Corolla Verso

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

Senzori presiune roti

Toyota Corolla si Corolla Verso


Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-09-2016, 16:18 PM   #1
Speedy1982
Junior Member
 
Join Date: Apr 2016
Location: Bucuresti
Posts: 3
Send a message via ICQ to Speedy1982 Send a message via AIM to Speedy1982
Default Senzori presiune roti

Salut! Credeti ca pot monta alte jante pe masina cu inca un set de senzori adica sa memoreze calculatorul 8 senzori deoarece am intrebat la trei reprezentante si am primit trei raspunsuri diferite.(1:nu, 2:sa veniti cu masina sa vedem, 3: parca corolla dupa 2014 are memorie marita si se pot pune 8 senzori . Va multumesc! Drumuri bune!
Speedy1982 is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2016, 12:36 PM   #2
iuliano56
Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: Buc
Posts: 67
Default

Quote:
Originally Posted by Speedy1982 View Post
Salut! Credeti ca pot monta alte jante pe masina cu inca un set de senzori adica sa memoreze calculatorul 8 senzori deoarece am intrebat la trei reprezentante si am primit trei raspunsuri diferite.(1:nu, 2:sa veniti cu masina sa vedem, 3: parca corolla dupa 2014 are memorie marita si se pot pune 8 senzori . Va multumesc! Drumuri bune!
1. Numarul de senzori poate fi mai mare de patru. Camioanele au. Senzorii si mecanismul de receptie sunt pereche.
2. De ce ai vrea sa ai cate doi senzori pe roata? Ai un indicator, stii care este presiunea. Ai doua, nu mai stii.
3. Nu ai senzorii la valva? De ce trebuie sa schimbi janta?
iuliano56 is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2016, 15:33 PM   #3
stefangik
Senior Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: Brasov
Posts: 392
Default

Iuliano, omul vrea Óncă un set de jante si vrea sa pună si pe ele senzori. Nu vrea 2 senzori pe roata. Citeste cu atentie, ca e destul de coerent!
stefangik is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2016, 15:42 PM   #4
stefangik
Senior Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: Brasov
Posts: 392
Default

In alta ordine de idei, se pot memora lejer Óncă 4 senzori.
stefangik is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2016, 16:39 PM   #5
Speedy1982
Junior Member
 
Join Date: Apr 2016
Location: Bucuresti
Posts: 3
Send a message via ICQ to Speedy1982 Send a message via AIM to Speedy1982
Default

Sunt programat luni la reprezentanta sa vada daca pot sa ii memoreze 8 senzori, dar cei care ii au pe stoc nu scrie ce an sunt si bateriile din ei se consuma chiar daca sunt nefolositi dar asta e mergem pe incredere. Pe mine ma interesa sa nu mai ma duc mereu la ei toamna si primavara sa imi rescrie senzorii de fiecare data,vroiam sa imi schimb singur rotile acasa! Sper sa nu am probleme ca la renault lagun 2 ... Adica memoreza 8 senzori pe monent dar intr-o luna ii uita pe ceilalti de pe rotile de (iarna sau vara) si trebuiesc rescrisi!!! ideal era sa ii pot dezactiva dar am inteles ca nu se poate ! Si ma inerveaza rau sa merg cu beculetul aprins! Va multumesc , revin dupa ce rezolv sa va zic ce a iesit!

Last edited by Speedy1982; 04-16-2016 at 16:42 PM.
Speedy1982 is offline   Reply With Quote
Old 10-17-2016, 06:59 AM   #6
boreas
Junior Member
 
Join Date: Oct 2016
Location: Timisoara
Posts: 4
Default

cum s-a terminat vizita la service? si eu sunt interesat sa montez senzori pe rotile de iarna, dar nu vreau sa fac vizita la service de fiecare data cand schimb rotile. Corolla mea este din 2016
boreas is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2016, 15:15 PM   #7
Speedy1982
Junior Member
 
Join Date: Apr 2016
Location: Bucuresti
Posts: 3
Send a message via ICQ to Speedy1982 Send a message via AIM to Speedy1982
Default

A fost ok,!se pot memora 8 senzori in calculatorul de comfort fara nici o problema ,la fiecare inlocuire (roti)se reseteaza senzorii memorati din butonul din bord...3sec apasat si totul este ok.-- daca sunteti din bucuresti, mergeti la cei de la kayzen (toyota vest)sunt f f f priceputi restul sunt pe dinafara. Succes!
Speedy1982 is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2016, 16:59 PM   #8
pepe75ro
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: neamt
Posts: 13
Default

Salut to all.
Am o problema la senzorul de presiune in roti, anume: se aprinde si se stinge timp de 1 minut dupa care ramane aprins non stop.
Mentionez ca jantele cu tot cu senzori au fost cumparate de la Toyota iar la montarea cauciucurilor de iarna nu am avut nici o problema.
Sfaturi ceva inainte de a ma duce la reprezentanta?!
pepe75ro is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2016, 20:49 PM   #9
stefangik
Senior Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: Brasov
Posts: 392
Default

Poate senzorii au bateriile descărcate.
stefangik is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2016, 14:17 PM   #10
pepe75ro
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: neamt
Posts: 13
Default

Am vb cu cei de la reprezentanta si au zis ca nu sunt bagati in calculator. Trebuie sa fac un drum la ei. Va tin la curent!
pepe75ro is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
presiune, roti, senzori

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 18:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
Politica de Securitate Google