Thread: 1.8 Dual VVTI
View Single Post
Old 09-17-2008, 15:04 PM   #5
_constantin_
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Craiova
Age: 35
Posts: 9
Default

Sa le luam pe rand.

1. Filtrul de aer ... Oricare din variantele AEM sau INJEN nu se va potrivi cu debitmetrul tau. 57i nu face mare lucru. Iti recomand un filtru panel care sa mearga in carcasa originala. Eu am avut mari probleme de la un K&N Apollo CAI, mi-a dat peste cap debitmetrul. Asa sunt toyotele astea mai sensibile si am revenit la cel stock.

2. Toba nu iti da nici macar un cal, e doar de sunet si design. Nu iti recomand sa dai 5-600 $ pe o toba de firma pentru ca nu vei castiga decat multumirea sufleteasca pentru brand. Am taiat finala ei si am folosit aceiasi teava, manevra care nu o recomand. Mergi la un service de tobe si pune ceva mai micut, a mea lovea in locasul rotii de rezerva si a trebuit sa o pun mai stramba.

3. Piesele TRD Japan sunt senzationale dar extrem de scumpe.
4. Iti recomand un short-shift, face toti banii.
5. Iti recomand arcuri si bari de rigidizare.
6. Iti recomand sa schimbi uleiul la 10.000 km si sa pui ceva mai racing gen 10W60 Castrol.
7. Masina vine deja cu niste bujii smechere si anume Denso Iridium, nu sunt varful de gama dar sunt ok.
8. Toba de la TRD se aude destul de bine dar nu e pe gustul meu. Ce am eu e TypeX de pe austostyle.nl si e cam de 2 lei ca brand dar face zgomot.


CEL MAI IMPORTANT: Nu te astepta sa gasesti mare lucru in materie de performanta. Eu caut de 5 luni si nimic. Exista un kit de compresor in Elevtia si Germania si costa 9999$ si iti da 215CP. Mai exista un kit de la Blitz Japana dar ala e momentan doar pentru motorul de 1.5 din USA.

Asta e masina mea acum: http://www.youtube.com/watch?v=aeGbHI9k3uk&feature=user
Numai bine.
__________________
Toyota Yaris TS 1.8
Toyota Avensis SOL 1.6
Toyota Yaris 1.3 Luna
_constantin_ is offline   Reply With Quote