View Single Post
Old 11-05-2017, 18:46 PM   #2
vali44
Senior Member
 
vali44's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Deveselu OLT
Age: 54
Posts: 1,356
Default

Quote:
Originally Posted by RyanRo View Post
Toyota rav4 2007 d-cat.
Va salut,problema cutiei la mine se manifesta asa: pe loc (motor oprit) intra bine 1 2 si marsarier,cum plec de pe loc la 2-300 de metri incep problemele mai ales marsarier unde la inceput agata si apoi aproape ca nu mai intra deloc decat fortat si uneori caraind,daca sau pe loc cu motorul pornit venit din cursa,si incerc treapta 1,cloncane ceva dedesubt si masina tinde sa avanseze cativa centrimetri de fiecare data cand maneta forteaza sa intre in viteza,la fel si in marsarier.
Stand pe loc cu motorul oprit,intra in toate vitezele foarte bine,dupa care debraiez intra tot bine dupa care atunci cand i-au piciorul dupa ambreiaj nu mai intra nici in treapta unu nici in marsarier,este un test acesta,nu stiu daca l-am expus corect.
Va rog mult sa ma ajutati,fiecare mecanic la care am fost pana acum are alta parere,va multumesc anticipat,numai bine tuturor.
Nu cred ca este bine sa mai folosesti masina pentru a evita daune mari . Cand ai schimbat ultima oara uleiul in CV ? Eu, in locul tau as lua legatura cu inginerul Andrei Vrabie de la Toyota Focsani , numarul il gasesti pe net. Bafta !
vali44 is offline   Reply With Quote