View Single Post
Old 02-16-2017, 07:31 AM   #6
cosmin.ardelea
Junior Member
 
Join Date: Feb 2017
Location: Romania
Posts: 13
Default

Ciudat e ca isi revine dupa cateva ore de stationare si functioneaza ca si cum n-ar fi avut niciodata nimic. Din ce mi-am dat seama, dupa vreo 2 ore de mers in continuu prin oras, intra in avarie pana se raceste.
Am primit niste informatii referitoare la o garantie extinsa pentru cutia MMT, de maximum 9 ani sau 200.000km. Si se pare ca pentru piesele in discutie exista revizii a caror menire e sa repare greselile pieselor montat din fabrica pe masina.
Am fost la dealer, au facut o diagnoza si conform erorilor se recomanda inlocuirea ambreiajului, actuatorului de ambreiaj si a calculatorului de transmisie. Cost total 5000 lei.
Le-am povestit de treaba cu garantia extinsa dar m-au asigurat ca nu exista asa ceva. Apoi au zis ca totusi daca Toyota Romania accepta asta, ei executa cu placere.

Inca un lucru care m-a nemultumit e faptul ca au trecut de 2 ori in deviz, manopera de inlocuire ambreiaj. Am observat ulterior si n-am mai facut cale intoarsa, sa le bat obrazul.
As dori sa iau legatura cu Toyota Japonia. Ma poate ajuta cineva cu informatii de contact? Un email, ceva.
Vreau sa vad pozitia lor in legatura cu toate astea. E jenant sa se intample asta si toti sa-si astupe capul in nisip cand vine vorba de responsabilitate.

Last edited by dan.gutu; 02-25-2017 at 17:28 PM.
cosmin.ardelea is offline   Reply With Quote