View Single Post
Old 12-07-2016, 03:00 AM   #9
danfarcas
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: targu mures
Posts: 4
Red face Toyota Romania a uitat ce inseamna satisfactia clientului?

Dragi mei, dupa ce am așteptat 7 luni ca sa mi se livreze „noul etalon in clasa SUV” adica Toyota RAV4 Hybrid, m-am trezit in fata unor probleme cat China de mari! Si asta s-a intimplat pentru ca la Toyota Romania i se cam rupe de satisfactia clientului. Si cum omul sfinteste locul, ca sa confirme dictonul angajatii Toyota Romania pe linga faptul ca iti vind pielea (blana) ursului din padure i-au si pielea de pe tine. Asta nu ca sa tapeteze scaunele asa zis din piele, ci pentru a arata ca ei se simt mai presus de orice, uitand ca noi consumatorii suntem cei care le aducem piinea prin masinile cumparate. S
i eu care credeam ca sunt client fidel, ca doar de 10 ani cumpar numai Toyota. Si vorba cea, am cumparat vreo 5 Toyota in 10 ani!

Dar sa revin la poveste

CEA MAI MARE „GOGOASA” PE CARE NE-O VINDE (SCUMP DE TOT!!!) TOYOTA ROMANIA ESTE LEGATA DE CONSUM!!!

Consum la RAV4 Hybrid este exagerat de mare de combustibil. Am constatat după primele 30 zile de exploatar dar și ulterior după efectuarea a peste 8000 km pānă la data de 15.11.2016. Consumul extraurban și īn regim de autostradă situāndu-se undeva īntre 8,0 – 11,4 l/100 km, se apropie lejer de cifra de 200% față de cifrele prezentate official. Consumul urban constatat pānă la 15.11.2016, fiind de 7,5 -8,4 l/100 km - cu aproximativ 150 – 160% mai mare decāt cel comunicat, cu o creștere semnificativă a acestuia, după instalarea sezonului rece, spre 9,2 – 10,5 l/100km.
Toate acestea īn condițiile īn care sedus de cifrele unui consum urban uimitor de mic, cum este prezentat pe site-ul Toyota, și de argumentele dealerului, am optat pentru un RAV4 Hybrid.
Chiar și răspunsul oficial al Toyota Romania la notificarea pe care le-am trimis-o, transmis prin intermediul reprezentantului legal īmputernicit dl avocat Ovidiu Petrescu, menționează: „pentru a stabili cu exactitate daca autovehiculul Dvs. prezinta sau nu un consum mare de combustibil, va comunic faptul că īn prealabil este necesară o verificare a autoturismului in service, pentru a se stabili daca aceasta prezinta defecte sau nu.” Ceea ce nu s-a īntāmplat, deși am făcut demersuri īn acest sens! Este cāt se poate de clar că īnainte de a răspunde unei reclamații tehnice cum a procedat Toyota Romania, ERA necesar ca autoturismul să fie expertizat īn service, cum bine s-a menționat.
Īntrebarea firească este – de ce mi s-a refuzat sistematic prelularea autoturismului, pe bază de proces verbal, pentru expertizare. Eu am cerut-o dar am fost refuzat sistematic! (…)

continuarea miine!
ma puteti contacta pt detalii

Last edited by danfarcas; 12-07-2016 at 03:07 AM. Reason: greseli ortografice
danfarcas is offline   Reply With Quote