View Single Post
Old 01-26-2016, 10:54 AM   #5
vali44
Senior Member
 
vali44's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Deveselu OLT
Age: 54
Posts: 1,357
Default

Quote:
Originally Posted by closchkutza View Post
Esti sigur ca poti sa le schimbi?
Te intreb pentru ca la avensis-ul tatalui meu (2004), cu ocazia schimbarii bateriei, acum vreo luna, au picat si 2 din cele 3 butoane, iremediabil. Mai precis, carcasa cheii are in interior telecomanda, care este unitate compacta, de dimensiunea unei patratele de ciocolata mai mari. Butoanele au la baza lor un guler mic (~1mm) de cauciuc / plastic foarte-foarte subtire. Gulerul in cauza este lipit de carcasa telecomenzii, pe interiorul acesteia. De batranete, gulerul respectiv s-a faramitat efectiv = > nu mai are cine sa tina butoanele atasate de corpul telecomenzii.
Singura solutie viabila pe care am gandit-o eu este sa se achizitioneze alta cheie (cu totul) si sa se schimbe piesele aferente telecomenzii, pastrandu-se insa carcasa acesteia, care are atasate de ea butoanele. Carcasa cheii + componentele telecomenzii raman cele vechi, carcasa telecomenzii - cea "noua".
Sunt sigur ca le pot schimba . Butoanele se scot dupa ce desfaci carcasa si cad spre interior . La cheia de la masina nevestei , butonul deschis s-a spart in doua !
vali44 is offline   Reply With Quote