|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
salut tuturor, sunt nou posesor de corolla 2.0 D4d(second hand- 77.000 km), si incepator si pe diesel. am avut un golf 4 pe benzina pina acum, as dori sa imi dati niste sfaturi de inceput, din experienta voastra legat de intretinere, ce trebuie facut si ce nu trebuie facut cu corolla, etc. multumesc anticipat.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Pentru inceput vreau sa-ti spun ca ai ales o motorizare foarte buna si fiabila dar este necesar sa citesti si sa respecti ceea ce spune Manualul Utilizatorului . Iti va fi de mare ajutor ceea ce noi deja am postat pe forum , sunt sfaturi desprinse din utilizarea acestor masini . Nu-ti ramane decat sa stai cateva ore pe forum si sa citesti ...
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| incepator, sfaturi |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |