|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Sal'tare tuturor,
De ceva vreme la rece mai ales apare un zgomot - scartait la cureaua se servodirectie si volanul se misca greu . Asta in prima faza pana se incalzeste putin masina sau o pun in miscare , dupa care nu se mai aude si nu mai sunt probleme cu volanul doar daca este bracat la maxim. Asta de cand a venit frigul , toata vara nu am avut probleme. Ce solutii ar fi : 1.Cureua nu e intinsa si nici nu a fost schimbata pana acun 75.000 km , flambeaza putin daca e bracat volanul la maxim si turat motorul. 2.Uleiul de servo . Cum se goleste instalatia sa-l schimb tot si ce tip de ulei trebuie. TOYOTA AVENSIS D4-D 1CD-FTV 2.0 2004 75000 KM |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
-nu cred ca este aici vreun detinator de ave modelul anterior cu servodirectie, mai bine cauti pe google un manual pt masina ta
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
puteai sa pui direct link-ul...daca il stii..
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
salut!
lichidul este A/Tdexron II sau III. se schimba la fiecare 24 de luni pentru ca isi pierde proprietatile in timp de la variatiile de temperatura la care este supus. ar fi bine sa nu-l pui pe cel mai ieftin, am avut o surprinza foarte neplacuta cu vechiul meu ave d4d in care incepuse sa bolboroseasca vara deoarece era prost dar ieftin. In ceea ce priveste cureaua inainte s-o intinzi mai bine s-o verifici. Poate sa fie ok iar scartaitul sa fie de la frig, intotdeauna iarna aapare .Curelele se schimba la 105.000 la modelul tau, deci esti aproape de schimbare. o curea rupta te va costa mai mult decat o curea noua si schimbarea ei. gaseste mai jos graficul de revizii pentru ave. si spor! |
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| servodirectie |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|