|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Banned
|
Ce parere aveti despre service-ul toyota din pipera? (toyota bucuresti nord)
Sincer sa fiu de fiecare data, indiferent ce am vrut, daca nu am ridicat tonul nu m-am inteles cu ei... cand am facut revizia de 15.000 km au fost politicosi si rapizi, dar dupa cate am citit despre ei, povestite de un coleg, imi doresc sa nu mai am de aface cu service-ul toyota... trebuie sa imi verific gradul de uzura al placutelor de frana dar imi peste teamna sa ma duc la ei... |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
dute la toyo moto sunt niste oameni foarte draguti acolo incearac acolo si zimi parerea dupa
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
|
lasa ca ii stiu eu si pe aia...
am comandat niste capace de la becuri (faza scurta) si mi-au adus pt faza lunga si nu era pt avensis meu ci pentru ala fara face lift... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
|
e mai greseste omu da chiar as vrea sa imi spui pareri d ela service
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
|
sper sa nu ajung pe acolo si nu fie cazul sa scriu ceva de toyo motor
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Administrator
|
eu de acolo am luat masina sia colo am afcut si revizia de 1000 km si acolo o afac si pe ceea de 15000 km si o sa revin cu + si -
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
|
Eu unul nu am avut de-a face decat cu cei de pe Splai.....nu pot spune ca m-au incantat din cale afara dar cand am fost nevoit sa merg la Porsche...atunci mi-a venit sa ma duc sa-i pup pe cei de la toyo....avand in vedere ca servive Toyota Pipera nu este departe de Porsche Bucuresti Nord...ma gandesc ca circula oarece virusi anticivilizatie prin zona.....
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
|
azi am fost sa verific uzura placutelor la toyota pipera...
foarte draguta doamna iliuta (eu doar cu ea ma inteleg din tot showroom-ul ala) imi face o hartie in care scria ce sa verifice aia si total de plata 71 lei...zic eu in gandul meu... 71 de lei sa dea rotile jos si sa verifice placutele... in fine... astept eu 1 ora timp in care masina mea a stat la inaltime... au diricat-o pe ramna si acolo au last-o... vine doamna la mine, imi explica situatia... si imi zice politicoasa ca nu ma costa nimic eu uimit si ca nu ma seaca de bani plec multumit...placutele sunt ok iar dupa cateva frane brutale de la 100km/h la 0 a disparut si scartul, enervent cred ca avea vreo pietricica pe acolo
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Administrator
|
am fost si eu la toyota pipera si ce sa zic am fost multumiti de ei chiar draguti
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
Dar cand nu ai tu probleme cu ceilalti si trebuie mereu sa ai ceva de spus, mai ales in contradictoriu
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| pipera, service, toyota |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|