|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Dar despre service-ul din Cluj-Napoca ce parere aveti? Astept pareri atat pozitive cat si negative.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Am sa incep tot eu.
Sunt destul de multumit de service-ul din acest oras.Am facut prima revizie acum cateva zile si am fost multumit.Lucratorii din cadrul Toyota Cluj se comporta super ok. si sunt destul de seriosi.Nu am de ce ma plange (cel putin deocamdata). |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Cred ca s-ar puta muta aici http://www.forumtoyota.ro/service-cluj-napoca-t847.html
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Pai tocmai de aia am inceput eu altul.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
Da foarte multumit.Cel putin pt. prima revizie, cand s-a schimbat uleiul, filtrul ulei si garnitura etansare sa platesti 366 RON cu totul, mi se pare super ok.Am vorbit cu mai multi cunoscuti care au alte marci de masini noi (care au facut revizii) si au spus toti ca e un pret foarte bun pt. prima revizie.Cam peste tot e mai scump.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Chiar as vrea sa se faca un clasament ( si sa se noteze ) al service-urilor din toata tara pe baza de:
- profesionalism; - solicitudine; - calitate, - pret per total, - pret pe ora de manopera ( in eventualitatea ca se practica preturi diferite in tara ); - relatii cu clientii etc. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
In privinta profesionalismului:9
-solicitudine :9 -calitate :8 -pret per total:8 -pret pe ora de manopera:8 -relatii cu clientii:9. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
A vopsit cineva la toyota cluj / profi auto vreun element al masinii?
Am avariat masca si va trebui sa o duc la revopsit. Are cineva experinte neplacute, gen se vede diferenta de restul culorii? |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
|
|
|