|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
Daca stie cineva cum se poate dezactiva acel sunet la lipsa centurii de siguranta , eu oricum din reflex pun centura dar este cand trebe sa misc mashina mai incolo 50m si atunci nu are nici un rost
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
am gasit odata pe net cum sa scoti sunetul la noua corolla (nu am si incercat) si poate se potriveste si la auris... o sa caut linkul si-o sa-l pun aici...
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
La mine la Corolla noua nu merge cu ce zic baietii de pe Toyotanation. A reusit cineva sa dezactiveze sunetul la noua corolla?!
|
|
|
#5 |
|
Member
|
http://www.***********.ro/forum/showthread.php?t=149
unde ***=cclluubb--ttooyyoottaa fara duplicari |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
|
Quote:
de tulipa,pui contactul,in primele 5sec de la contact mentii apasat betisorul din dreapta si dupa cca.15sec.de la apasare introduci centura in locas.Atunci trebuie sa-ti apara b_on ,pe care,printr-o noua apasare il transformi in b_off!Bafta!(S-ar putea sa nu-ti iasa din prima,dar reia pasii si vei reusi cu siguranta) |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Nici mie nu mi-a mers din prima. Pana la urma mi-am dat seama ca depaseam cele 5 secunde! Acum nu mai am sunetul ala enervant. Totusi, sunt foarte rare situatiile cand nu port centura.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
Am si uitat sa ma mai uit pe topic, reusisem si eu de ceva vreme, dar ma gandesc serios sa il activez la loc, macar stiu un lucru sigur nu uit de ea, ca asa ledul acela tot palpaie dar parca m-am obisnuit cu el si ma tot iau cu tot felul de ganduri si mai uit de centura, se intampla rar dar se intampla, ca de exemplu ieri m-am trezit ca facusem deja aproape 25 de km fara centura.
.
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Smecheria functioneaza si la Avensis. E o chestie de timing, poate nu iese din prima, dar la a doua incercare merge sigur....
Totusi, priviti macar la leduri, ca sa nu uitati de centuri. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
foarte enervant sunetul de la centura, dar e mai bine cu el... daca uiti de centura si pleci la un drum mai lung... mai bine sa-ti pui centura
|
|
|
![]() |
| Tags |
| centura, lipsa, semnalizare, siguranta |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|