|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Vreau a achizitionez un scut motor metalic pt corola mea. nu sunt prea sigur daca e ok sau nu, defapt nu stiu care sunt partile negative ale unui astfel de accesoriu. Pretul pare sa fie ok si convenabil ,comparativ cu costurile de reparaie ale unei eventuale lovituri. Se merita montarea unui scut metalic de protectie sau doar ingreunez caroseria degeaba.
Aici puteti vedea o poza cu el, dar e o poza generala nu e chiar cel de corola http://www.tuningmall.ro/prod_2290_.html |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Cam scump , vezi ca vinde cineva pe forum un scut de corolla, sau pe www.scutmotor.ro .
Eu am scut de 1.5 ani si a meritat toti banii !
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
O alta varianta e aici: http://www.enginehouse.eu/scuturi_pe...de_viteze.html
Baietii sunt seriosi, am avut de-a face cu ei. In ce priveste utilitatea, am 3 prieteni care au patit-o, doi cu Golf IV si unul cu Vectra B (cel din urma la vreo 300km de casa pe coclauri, prin munti). In toate cazurile s-a lasat cu platforma si reparatii costisitoare, deci recomand scutul. La Octavia ce o aveam a venit din fabrica dotata cu scut metalic si nu odata m-a salvat. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Zorro are dreptate , de pe forumul www.scutmotor.ro mi-am comandat si eu scut pentru Avensis . M-a costat 590 lei cu transport inclus . Cred ca merita banii , cat despre greutatea lui ... sa ma iertati dar daca vreti sa participati la raliu cred ca ar fi mai bine sa renuntati la roata de rezerva decat la scut ... greutatea lui este neglijabila ...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Folosesc si eu un scut metalic la Avensisul meu achizitionat de la cei de la scutmotor. Au fost foarte seriosi cu comanda(am primit-o in 24h) si pretul de 590 lei mi s-a parut atractiv.
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
sal, yo am montat scut motor din metal la service toyota pitesti, scria ceva in ruseste pe el, anul trecut ma costat cu montat in jut de 5-6 mil
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Junior Member
|
Quote:
dar comanda ai facut-o doar sunand, iar ei ti-au trimis prin posta obiectul? merci. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
Am comandat prin maill si am comfirmat telefonic , la apelul primit de la ei . Incearca sa tastezi doar scutmotor , e imposibil sa nu aiba forum deoarece acum cateva zile i-am spus unui cunoscut de-al meu despre ei si mi-a confirmat ca a luat legetura cu acestia . Plata se face ramburs , sunt foarte seriosi .
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
Acasă
Distribuţie Plăci de protecţie pentru motoare Societatea de desfacere AUTOSCUT SRL. comercializează în România cu drept exclusiv produsele societăţii rusesti METALLOPRODUCTIA, în primul rând plăcile de protecţie carter/ de motor. Centrul nostru se găseşte la Odorheiu Secuiesc, de aici se face distribuţia în toate colţurile ţării. Partenerul nostru functionează în Veneţia Nordului, la Sanct Petersburg, de aici îşi livrează produsele în peste 70 de oraşe ale fostei Uniuni Sovietice, iar din mai 2004 în Europa. Firma rusească este lider în comercializarea plăcilor metalice de protecţie pentru motoare, dar pe lângă acest produs de bază se ocupă şi de producţia şi desfacerea unor produse de dezvoltare proprie cum ar fi: produse tehnice din cauciuc, portbagaje şi cârlige de tracţiune auto. S.C. Autoscut SRL ca reprezentanţă europeană pe lângă creşterea continuă a vânzărilor, în prezent este preocupată de dezvoltarea reţelei comerciale şi a reţelei de service, de elaborarea de noi tipuri, ca produsele amintite să fie accesibile în orice loc din ţară. Înainte de toate este garanţia sigură a motorului: placa de protecţie SHERIFF Iata si nr de tel 0266216258 , Odorheiul Secuiesc . Bafta ! |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
Merci !
|
|