|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Buna ziua,
As dori sa schimb uleiul si filtrul de ulei la Corolla 2.0 D4D si nu stiu ce tip de ulei sa pun si in ce cantitate.Nu prea vreau sa merg la service Toyota. Ultima oara nu am vazut ce ulei au bagat. Va rog sa ma ajutati.Multumesc. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Mobil 1 5 w 30 ESP Formula , 6,7 litri . Ca filtru iti recomand MAN , eu doar asta am folosit si sunt multumit .
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
lucian si cat te-a ajuns schimbu la toyota cu tot cu filtre?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Bidon cu 4 litri ulei Mobil1 5w30 esp formula - 175 lei , cumparat 2 bidoane
Filtru ulei MANN - 40 lei Filtru aer MANN - 55 lei Filtru polen carbon activ - 48 lei Filtru motorina luat de la reprezentanta - 120 lei - CEL MAI RECOMANDAT , AM LUAT ACASA PE CEL CUMPARAT DE MINE --- DIFERENTA VIZIBILA DE CALIATATE !!!! Manopera - aprox. 185 lei la Reprezentanta Toyota Focsani pe care o recomand la modul cel mai serios ! In plus , placute frana TRW fata 215 lei , spate 165 lei . Le montez singur ! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Filtru motorina luat de la reprezentanta - 120 lei - CEL MAI RECOMANDAT , AM LUAT ACASA PE CEL CUMPARAT DE MINE --- DIFERENTA VIZIBILA DE CALIATATE !!!!
de unde iti dai seama ??? ai taiat carcasa aia de conserva si te uitashi in el ?filtru la la 48 de lei numai cu carbon nu e ,,,ce interval de schimb are ? ca io stiu doar vreo 2 care are interval de 15 000 km si unu de 30 000 km ... |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Daca ma mai provoci promit ca te tund zero si in mod sigur voi avea cativa juveti care ma vor ajuta ![]() ![]() !!!
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
io iti pot zice de ex ca filtru de combustibil de la nipparts e poate identic sau mai bun ca ala de la toyo ...:> si filtru ala de cabina cu carbon la banii aia ... ma indoiesc...
si fi hatent ca dau cu prashtia dupa migu tau , ai grija =)) |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Senior Member
|
Quote:
înaltime [mm]: 19 mm Lungime [mm]: 220 mm Calitate: ORIGINAL HERTH+BUSS Tip filtru: Filtru carbon activ incepand cu an fabricatie: 01/00/05/2 41,36 RON 51,29 RON Cat priveste filtrul de motorina este un MANN pe care ti-l aduc la urmatoarea intalnire . Tare carcotas mai esti ...
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
aha , dar cati km este recomandat sa il ti ? conteaza asta mult .. si filtru MANN.. ma lashi
)=)) 99% e facut in Romanica ala ... biliv mi ...tu stiii ca io stiu nishte dinastea
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
fratilor nu mai dati informatii eronate k la un d4d de 2 .0 intra 6 litri de ulei nu 6,7.m-am luat dupa voi si am luat 7 litri si o intrat doar 6 si e maxim nivelu.
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| d4d, motor, schimb, ulei |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|