Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > D4-D

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

Schimb Ulei motor 2.0 D4D

D4-D

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 03-17-2011, 10:05 AM   #1
imlucian
Junior Member

Default Schimb Ulei motor 2.0 D4D

Buna ziua,
As dori sa schimb uleiul si filtrul de ulei la Corolla 2.0 D4D si nu stiu ce tip de ulei sa pun si in ce cantitate.Nu prea vreau sa merg la service Toyota. Ultima oara nu am vazut ce ulei au bagat. Va rog sa ma ajutati.Multumesc.
imlucian is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2011, 10:12 AM   #2
vali44
Senior Member

Quote:
Originally Posted by imlucian View Post
Buna ziua,
As dori sa schimb uleiul si filtrul de ulei la Corolla 2.0 D4D si nu stiu ce tip de ulei sa pun si in ce cantitate.Nu prea vreau sa merg la service Toyota. Ultima oara nu am vazut ce ulei au bagat. Va rog sa ma ajutati.Multumesc.
Mobil 1 5 w 30 ESP Formula , 6,7 litri . Ca filtru iti recomand MAN , eu doar asta am folosit si sunt multumit .
vali44 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2011, 12:54 PM   #3
Bogdan21
Junior Member

lucian si cat te-a ajuns schimbu la toyota cu tot cu filtre?
Bogdan21 is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2011, 19:56 PM   #4
vali44
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Bogdan21 View Post
lucian si cat te-a ajuns schimbu la toyota cu tot cu filtre?
Bidon cu 4 litri ulei Mobil1 5w30 esp formula - 175 lei , cumparat 2 bidoane
Filtru ulei MANN - 40 lei
Filtru aer MANN - 55 lei
Filtru polen carbon activ - 48 lei
Filtru motorina luat de la reprezentanta - 120 lei - CEL MAI RECOMANDAT , AM LUAT ACASA PE CEL CUMPARAT DE MINE --- DIFERENTA VIZIBILA DE CALIATATE !!!!
Manopera - aprox. 185 lei la Reprezentanta Toyota Focsani pe care o recomand la modul cel mai serios !
In plus , placute frana TRW fata 215 lei , spate 165 lei . Le montez singur !
Old 03-28-2011, 20:35 PM   #5
zeus
Senior Member

Filtru motorina luat de la reprezentanta - 120 lei - CEL MAI RECOMANDAT , AM LUAT ACASA PE CEL CUMPARAT DE MINE --- DIFERENTA VIZIBILA DE CALIATATE !!!!

de unde iti dai seama ??? ai taiat carcasa aia de conserva si te uitashi in el ?filtru la la 48 de lei numai cu carbon nu e ,,,ce interval de schimb are ? ca io stiu doar vreo 2 care are interval de 15 000 km si unu de 30 000 km ...
zeus is offline   Reply With Quote
Old 03-28-2011, 20:45 PM   #6
vali44
Senior Member

Quote:
Originally Posted by zeus View Post

de unde iti dai seama ??? ai taiat carcasa aia de conserva si te uitashi in el ?filtru la la 48 de lei numai cu carbon nu e ,,,ce interval de schimb are ? ca io stiu doar vreo 2 care are interval de 15 000 km si unu de 30 000 km ...
VIO NU MA CALCA PE CAPPP !!!! Diferenta de calitate intre filtrele de motorina era vizibila cu ochiul liber in ceea ce priveste densitatea hartiei elementului filtrant . Filtrul de polen cu carbon activ il gasesti in catunul tau pe ingaraj.ro , mi-a fost adus de un nepot care a fost la sediul magazinului si l-a cumparat !
Daca ma mai provoci promit ca te tund zero si in mod sigur voi avea cativa juveti care ma vor ajuta !!!
Old 03-28-2011, 21:23 PM   #7
zeus
Senior Member

io iti pot zice de ex ca filtru de combustibil de la nipparts e poate identic sau mai bun ca ala de la toyo ...:> si filtru ala de cabina cu carbon la banii aia ... ma indoiesc...

si fi hatent ca dau cu prashtia dupa migu tau , ai grija =))
Old 03-29-2011, 06:37 AM   #8
vali44
Senior Member

Quote:
Originally Posted by zeus View Post
io iti pot zice de ex ca filtru de combustibil de la nipparts e poate identic sau mai bun ca ala de la toyo ...:> si filtru ala de cabina cu carbon la banii aia ... ma indoiesc...

si fi hatent ca dau cu prashtia dupa migu tau , ai grija =))
HERTH+BUSS JAKOPARTS 1283652 Filtru, aer habitaclu Latime [mm]: 198 mm
înaltime [mm]: 19 mm
Lungime [mm]: 220 mm
Calitate: ORIGINAL HERTH+BUSS
Tip filtru: Filtru carbon activ
incepand cu an fabricatie: 01/00/05/2
41,36 RON
51,29 RON
Cat priveste filtrul de motorina este un MANN pe care ti-l aduc la urmatoarea intalnire .

Tare carcotas mai esti ...
Old 03-29-2011, 07:26 AM   #9
zeus
Senior Member

aha , dar cati km este recomandat sa il ti ? conteaza asta mult .. si filtru MANN.. ma lashi )=)) 99% e facut in Romanica ala ... biliv mi ...tu stiii ca io stiu nishte dinastea
Old 06-05-2011, 15:23 PM   #10
Bogdan21
Junior Member

fratilor nu mai dati informatii eronate k la un d4d de 2 .0 intra 6 litri de ulei nu 6,7.m-am luat dupa voi si am luat 7 litri si o intrat doar 6 si e maxim nivelu.
Bogdan21 is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
d4d, motor, schimb, ulei

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules