|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Salut,
As avea o recomandare pentru un service din Bucuresti unde sa schimb kit-ul de ambreiaj la o Corolla d4d 1.4 d. Multumesc. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Mai este maşina în garanţie?
Cred că mulţi te vor îndruma către GTC Auto. La ce servicii au reprezentanţele din Bucureşti, cine îi poate învinui? |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Altceva in afara de GTC datorita faptului ca sunt in leordeni si nu as vrea sa iau o zi de concediu. (nu am cum sa duc si sa iau masina in aceeasi zi, sa intri sa iesi pe jos de acolo la cati caini sunt ar fi kamikaze) Thx de raspuns. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Cred că poţi să îi rogi să îţi ridice ei maşina de unde doreşti şi ţi-o returnează în aceeaşi zi.
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| ambreiaj, kit, schimb |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|