|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
Salutari noului forum!
O sa revin cu ceva poze.....(dupa ce spal masina )
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
asteptam poza cu masinutza ta sa o admiram si noi
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
...sunt un mare admirator al coupe-urilor. Daca nu m-ar fi obligat statutul de familist sa optez pentru limuzine si inca in varianta sedan, cu siguranta m-as fi ''aruncat'' catre o Corolla sport sau chiat Celica. In situatia asta chiar ca nu ma intereseaza cum stau cei din spate....( egoism , nu ?....hihihi )
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Salut!
Dupa cum am promis, uite cateva poze dupa spalare . Acum am doar jentile de iarna de 15", dar la vara o sa fac alte poze cu cele de 16". Pozele sint facute pe noapte si calitatea nu e asa de buna, din pacate, dar o sa revin cu poze facute ziua. Pana atunci numai bine!
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
In perioada 23.12.2007 - 06.01.2008 o sa fiu in Sibiu. Ar fi o placere daca ati putea da o tura, mi-ar face placere sa ne intalnim la o cafea.
![]() Nr. tel. aflati de la 23nst
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Administrator
|
.....e beton ''scula'' ovidiule...m-ai dat gata.....si culoarea...nu imi dau seama dar cred ca nuanta asta n-am vazut-o la berline....
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
Hehe, mersi
. Intr-adevar nu e culoarea obisnuita la TS. E un gri mai inchis.Acum am ajuns in Sibiu. Din pacate pe drum s-a rupt pleoapa de pe farul din stanga . Tre sa comand altele...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Administrator
|
masina e beton si bine ai venit in tara imi pare rau pentru ploapa da drumurile din romania sunt groaznice
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Member
|
Bine v-am gasit! Ah, nu-i nimic...cumpar altele...nu in Romania s-a rupt,ci in Ungaria cand mergeam cu 230kmh, shhh...oficial n-am mers decat cu 130,ok?
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| partea, salutari |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|