Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Discutii generale

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

Sa vedeti ce ne asteapta !!!

Discutii generale

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 09-08-2011, 19:04 PM   #1
vali44
Senior Member

Default Sa vedeti ce ne asteapta !!!

In urma unei discutii avuta azi cu un inspector ITP m-am ingrozit de ceea ce ne rezerva RAR-ul sub conducerea numita de partidul-stat ...
- ITP se va face in statiile de pana acum dar vor fi blocate electronic in proportie de 70% masinile cu vechime de 10 ani si peste . Abia acum intervine noutatea elucubrata de o minte portocalie - MASINA SE VA DEPLASA PE CHELTUIALA PROPRIETARULUI LA SEDIUL RAR PT INSPECTIE AMANUNTITA !
- daca masina va primi REVENIRE la efectuarea ITP , aceasta se va efectua LA SEDIUL RAR !!!
- taxa de poluare va fi inclusa in impozitul anual si va fi calculata in raport de nivelul noxelor stabilit de statia ITP in urma unei verificari anuale a noxelor !!!
la o simulare facuta de acel angajat al RAR am aflat ca o masina cu motor 1,4 Euro 4 taxa va fi de aprox 250-300 lei pe an !!!
- se va infiinta la nivel national o firma privata , oare a cui ??? , care va face vanatoare la sosea a masinilor aflate in trafic si va avea drepturi inchizitoriale asupra masinilor noastre d.p.d.v tehnic . Intreb si eu ca prostul - sosele calitative cand vom avea ???
- masinile inmatriculate in alte tari vor avea drept de circulatie in RO doar 90 de zile apoi proprietarii vor fi obligati sa le inmatriculeze in RO . Ca varianta pentru cei cu masini de BG exista cumpararea a 100 mp de teren in BG !
Avand in vedere ca ceea ce scriu nu se bazeaza decat pe vorbe imi doresc tare mult sa nu se concretizeze . Daca va fi adevarat , ma gandesc serios sa ma mut in BG !!!
vali44 is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2011, 08:52 AM   #2
dan.gutu
Moderator

dan.gutu's Avatar

Nicule eu nu ma duc la culcare,dar tare m-as bucura sa le interzica de tot pe bulgaroaicele astea de circula pe la noi.Nu ti-as dori sa fii lovit de o asemenea masina si sa ai paguba bunicica,99,9 % o faci pe banii tai.Vali eu am o statie ITP si sunt si inspector,nu cred ca are cum sa faca fata RAR-ul la toate masinile care sunt respinse in statiile ITP.Eu fac in jur de 15-20 de masini pe zi,din care 50% sunt respinse pe diverse motive,sa zicem ca fiecare statie respinge 4-5 masini pe zi la 25 de statii cate sunt in Vrancea se va produce un haos total.Cred ca inspectorul cu care ai vb se referea la cele gasite in trafic cu probleme,intradevar acestea se inspecteaza numai de RAR.Treaba cu ''blocatul'' electronic, se face de vreo 2 ani si se face aleatoriu,nu numai la cele vechi.
dan.gutu is online now   Reply With Quote
Old 09-09-2011, 10:59 AM   #3
vali44
Senior Member

Quote:
Originally Posted by dan.gutu View Post
Nicule eu nu ma duc la culcare,dar tare m-as bucura sa le interzica de tot pe bulgaroaicele astea de circula pe la noi.Nu ti-as dori sa fii lovit de o asemenea masina si sa ai paguba bunicica,99,9 % o faci pe banii tai.Vali eu am o statie ITP si sunt si inspector,nu cred ca are cum sa faca fata RAR-ul la toate masinile care sunt respinse in statiile ITP.Eu fac in jur de 15-20 de masini pe zi,din care 50% sunt respinse pe diverse motive,sa zicem ca fiecare statie respinge 4-5 masini pe zi la 25 de statii cate sunt in Vrancea se va produce un haos total.Cred ca inspectorul cu care ai vb se referea la cele gasite in trafic cu probleme,intradevar acestea se inspecteaza numai de RAR.Treaba cu ''blocatul'' electronic, se face de vreo 2 ani si se face aleatoriu,nu numai la cele vechi.
Dan , si eu sunt atestat ca inspector ITP chiar daca nu m-am dus anul acesta sa-mi prelungesc licenta , nu profesez . Nu veneam sa spun asemenea lucruri pe forum daca nu ii cunosteam pe * minunatii * de la RAR Bucuresti . Nu intelegi ca suntem prea multi pe soselele despre care un individ cu functie suprema de conducere in tara a spus ca nu ne sunt necesare ? Personal ma astept de la sfertodoctii care ne conduc la ce e mai rau ... in plan personal am fost atacat si spoliat destul de catre actuala clasa conducatoare , ce mai conteaza pentru binele lor inca ceva impotriva oamenilor ??? Nu vreau sa aduc pe tapet chestiuni politice dar se pare ca suntem victimele votului plebei ....
Ca sa revin la fondul problemei , se pare ca pana si RAR-ul are ca sarcina strangerea de cat mai multe fonduri pentru anul viitor ....
Ca o concluzie - daca se va pune in aplicare aceasta jefuire si nu vom iesi in starada sa-i dam jos , NE MERITAM SOARTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cat despre bulgaroaice ca si despre cele cu volan pe dreapta , subscriu din toata inima la interzicerea lor ! Cred ca o revizie tehnica serioasa ar reduce numarul rablelor de pe drumuri dar nu trebuie sa uitam ca fiecare om are nevoie sa circule ori in conditiile salarizarii din tara noastra e imposibil ca orice om sa aiba o masina decenta ....

Last edited by vali44; 09-09-2011 at 11:02 AM.
vali44 is offline   Reply With Quote
Old 09-22-2011, 11:08 AM   #4
isaiflorin
Junior Member

Default Salut!

Sunt nou pe forum! Am o toyota RAV 4 2008, 2.2 diesel, luni ma duc la RAR cu ea ptr chestii uzuale! Sper sa nu fie probleme!
isaiflorin is offline   Reply With Quote
Old 09-22-2011, 12:56 PM   #5
leonard
Member

leonard's Avatar

Send a message via Yahoo to leonard

Quote:
Originally Posted by vali44 View Post
Dan , si eu sunt atestat ca inspector ITP chiar daca nu m-am dus anul acesta sa-mi prelungesc licenta , nu profesez . Nu veneam sa spun asemenea lucruri pe forum daca nu ii cunosteam pe * minunatii * de la RAR Bucuresti . Nu intelegi ca suntem prea multi pe soselele despre care un individ cu functie suprema de conducere in tara a spus ca nu ne sunt necesare ? Personal ma astept de la sfertodoctii care ne conduc la ce e mai rau ... in plan personal am fost atacat si spoliat destul de catre actuala clasa conducatoare , ce mai conteaza pentru binele lor inca ceva impotriva oamenilor ??? Nu vreau sa aduc pe tapet chestiuni politice dar se pare ca suntem victimele votului plebei ....
Ca sa revin la fondul problemei , se pare ca pana si RAR-ul are ca sarcina strangerea de cat mai multe fonduri pentru anul viitor ....
Ca o concluzie - daca se va pune in aplicare aceasta jefuire si nu vom iesi in starada sa-i dam jos , NE MERITAM SOARTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cat despre bulgaroaice ca si despre cele cu volan pe dreapta , subscriu din toata inima la interzicerea lor ! Cred ca o revizie tehnica serioasa ar reduce numarul rablelor de pe drumuri dar nu trebuie sa uitam ca fiecare om are nevoie sa circule ori in conditiile salarizarii din tara noastra e imposibil ca orice om sa aiba o masina decenta ....
Vali 44,

Totusi nu crezi ca pentru un forum cu specific auto ai politizat cam mult discutia? Sincer, din ce ai postat aici singurul lucru cert e ca trebuie sa-i schimbam la urmatoarele alegeri pe cei de la putere, celelalte informatii nefiind certe, ori schimbatul portocaliilor nu prea are legatura cu toyota. Eu zic ca e mai bine sa ne exprimam obtiunile electorale in alte medii si aici sa uitam despre lucrurile astea urate si sa vorbim despre toyotele noastre care ne mai indulcesc amarul.
Old 09-22-2011, 16:09 PM   #6
dan.gutu
Moderator

dan.gutu's Avatar

Quote:
Originally Posted by isaiflorin View Post
Sunt nou pe forum! Am o toyota RAV 4 2008, 2.2 diesel, luni ma duc la RAR cu ea ptr chestii uzuale! Sper sa nu fie probleme!
Ce chestii uzuale si dece la RAR ?
dan.gutu is online now   Reply With Quote
Old 09-30-2011, 19:39 PM   #7
Tudor Catalin
Senior Member

Nu vad nimic rau in legea asta
In anii trecuti ne plangeam cu totii ca Romania este cimitirul de masini al Europei
Old 10-01-2011, 13:37 PM   #8
andreic
Member

Quote:
Originally Posted by nicu78 View Post
..........................

Si tu crezi ca o masina din 2003 este o masina de cimitir....

Da, cred ca o masina de 8 ani, cu revizii facute in fata blocului, este o masina de cimitir.
Problema cu aceste vechituri este ca nu sunt sigure deloc si pun in pericol ceilalti participanti.
In ceea ce priveste partea cu 90 zile subscriu cu placere. Am intra si noi in randul lumii.
Old 10-02-2011, 06:37 AM   #9
andreic
Member

Eu, peste 200 de ani. Tu, niciodata. La un asemenea mod de exprimare si comuna primitiva este mult prea elevata pentru tine.
Probabil ca nu intelegi ce am scris mai sus dar nu pot folosi limbajul tau ca sa iti traduc. De asemenea, nu pot folosi nici stilul tau agramat de a scrie.
Poate, urmasii tai, dar nu sunt sigur, vor intelege ca fiecare are dreptul la propria opinie fara sa fie injurat de orice gunoier.

Last edited by andreic; 10-02-2011 at 06:39 AM.
andreic is offline   Reply With Quote
Old 10-02-2011, 07:50 AM   #10
andreic
Member

Sa inteleg ca si Mircea Badea ti-a spus acelasi lucru ca si mine?
Incep sa imi schimb parerea despre el.

Reply

Tags
asteapta, vedeti

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules