|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
Salut,
Sunt in asteptarea unui Auris Luna si nu mai am rabdare .As dori sa-mi povestiti cum decurge ridicarea masinii de la dealer si la ce aspecte ale masinii ar trebui sa fiu mai atent inainte sa plec cu ea de acolo. A patit cineva sa ii lipseasca / sa i se fure tweetere, boxe, filtrul de aer sau alte lucruri? Multumesc anticipat !
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Verifica daca ai volanul !!!!
![]() Hai omule! fii serios! Cum sa ti se livreze masina fara boxe?! Crezi ca oricare dintre dealeri si-ar permite gafe de genul acesta?! Toyota e o marca premium deja! ![]() Nu ai de ce sa-ti faci griji in privinta aceasta... Totul e sa ai rabdare sa-ti ajunga masina in tara si, apoi, la dealer... De restul nu ai de ce sa te ingrijorezi.
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
pai ..o sa-ti explice dealeru cate ceva despre masina.. tu o sa pui intrebari si el o sa raspunda.. ca la scoala
)cu privire la boxe... om fi noi in romania dar nici chiar asa.. ![]() multa bafta si s-o stapanesti sanatos |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
Lasati-l sa intrebe si chiar sa verifice. La mine la firma in octombrie au fost cumparate 7 VW Jetta noi, iar la prima ploaie s-a descoperit ca doua dintre ele nu aveau motorasul pentru stropit parbrizul cu solutie de spalat. Cand au fost cu ele la service, baietii i-au acuzat pe soferi ca au scos motorasele de pe masini, ca ele erau pe masini cand s-a facut receptia, desi nu a verificat nimeni daca exista sau nu (nu stiu daca se gandeste cineva sa verifice existenta tuturor chestiilor...)
|
|
|
#5 |
|
Member
|
Am intrebat deoarece am mai auzit cazuri (nu la Toyota ce-i drept) dar se mai intampla.
Am inteles ca se fura pe timpul transportului deseori si nu la dealer. 1 filtru, 1 tweeter sau alte chestii ascunse bine dar usor accesibile nu le simti asa usor lipsa.
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
La ridicare cel mai bine e sa ceri manualele. Ambele, in romana si engleza. Cel in engleza e mai bine facut. Altfel oricum dealer-ul o sa-ti explice o ora cum functioneaza toate dar n-o sa retii nici jumate
![]() Sa nu pleci fara a doua cheie, cric, cheia de la roti, rezerva etc. S-o stapanesti sanatos. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Mersi de sfat. Deja uitasem de "scule"
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
Atentie mare sa nu aiba masina lovituri sau zgarieturi, la transport se mai pot intampla mici incidente. Orice problema o treci in procesul verbal, idiferent daca agentul promite ca o rezolva repede. Eu am primit 3 chei, 2 cu telecomenzi si una fara butoane care nu merge la portbagaj si cutia cu acte ( asta daca lasi masina sa o parcheze altineva- ca in filme )
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Mie la Hiace mi-a venit fara bricheta , insa s-a descurcat Dan de una pentru mine...
|
|
|
#10 | |
|
Member
|
Quote:
... si cum a facut?! a luat-o de la alta masina sau ti-a cumparat una noua (briketa)?!
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| dealer, masinii, ridicarea |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|