|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Azi am fost la revizia de 75.000 km ,n-am avut parte de surprize pt ca stiam deja ce probleme au aparut de la ultima revizie asa ca le voi enumera;toata coloana de directie (ramanea servodirectia blocata in mers cu volanul intors!!!), toba esapament finala , consum de ulei motor (1,2 litri), intra greu in treapta 1 iar in R 30% din incercari sunt rateuri, butoanele de la mp3 nu coopereaza tot timpul, zgomote suspecte in bord si alte chestii minore de care nu m-am mai plans. IN sfarsit au recunoscut ca spoilerul fata intra pe garantie (se exfolia vopseaua de nou-nouta si 2 ani i-am tot trombonit la cap cu aceasta problema si nu recunosteau). Mentionez ca masina e superingrijita, revizii numai la toyota, am mers cu ea exemplar .
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
si cum ai procedat, coloana si restu nu au intrat pe garantie?
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| mari, probleme, revizie, yaris |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|