|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Salutare,
Am o Corolla de 1.6 Benzina VVTI din 2002 si ma apropii vertiginos de revizia de 75.000 KM si as vrea sa fac revizia in alta parte decat service-ul toyota pentru ca sunt scumpi. Acuma nu stiu ce trebuie schimbat la aceasta revizie si poate e cineva pe aici care ma poate ajuta cu informatiile astea. Din cate am inteles este vorba de ulei motor si filtru ulei, insa nu stiu de care. De asemenea daca ar fi si altceva as fi recunoscator .
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Recomandarea mea, daca vrei sa iti cumperi singur consumabilele, este sa te duci cu talonul masinii la magazinele care zic ca au piese de Toyota, sigur dumnealor au o baza de date cu piesele ce iti trebuiesc si ti se potrivesc la Corolla ta. Ulei o sa ai nevoie de un 5W-30/5W-40 sintetic, daca gasesti Toyota original este cel mai bun, daca nu Castrol Magnatec sau Edge, o sa ai nevoie in jur de 4,2 - 4,3 L. Un filtru de ulei, un filtru de aer, ceva placute de frana, filtru de aer coditionat (daca exista in dotare). Cam astea sunt, in rest iti urez bafta si sa te bucuri de ea cat e nevoie...
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| 2002, bezina, corolla, model, revizie |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|