|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Salut!
Nu am mai scris aici pe forum, dar as vrea sa cer o parere cu privire la o revizie la o toyota corolla 1.4 D4D din 2008. Masina a iesit din garantie si am decis sa-mi fac eu singur revizia si sa nu mai dau dublu la hotii de la service-ul toyota. Deci: - ce ulei imi recomandati sa pun? - filtrele de aer sunt pe calitati, as putea sa iau ceva mai bun? - la fel si al filtrul de motorina si filtrul de ulei. Daca are cineva date si despre ce fel de piese folosesc astia la service-ul toyota, poate reusesc sa gasesc pe undeva fix la fel. Multumesc mult de ajutor! p.s. sper ca am postat unde trebuie |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Pot sa spun ca au am folosit ulei Mobil,iar ca filtre toate le-am pus Mann(erau cele mai ieftine)
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
cateva coduri de fabrica le porti gasi dupa model/an
la http://www.yiparts.com/en/Part/TO/ECM/2092/35914 iar despre piese -> poti incerca la www.unixauto.ro de exemplu eu am luat de la ei filtrul de polen (cabron) pe la 130 RON si mi l-am montat singur si am facut o economie de cel putin 50 RON fata de pretul oferit de Service Totoya. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Salut,
-ulei: 5w30 Castrol (vorbesc colegii pe forum ca e ok) sau Mobil1 (din asta baga la reprezentanta in ro, in afara baga castrol) -filtre: MANN de ex sunt ok; nu stiu ce producator furnizeaza filtre pt toyota, as fi si eu curios sa aflu -
|
|
|
![]() |
| Tags |
| 1.4 d4d, 60k, corolla, d4d, revizie |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|