|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Chiar daca masina a iesit din garantie am fost la Inchape Motors pentru
revizia de 45ooo km la Auris 1,4d4d. Preturile de pe siteul Toyota nu sunt acualizate asa ca aveti grija. Pret de site pentru revizie 430 Ron la care se aplica o reducere "substantiala" - inspectie periodica tip A 202,3 - ulei 5w30 205,42 - filtru aer 88,37 - cauciuc stergator st. 71.8 - lamela dr. stergator 42,1 - capac stergator 13,34 - filtru polen 171,2 -garnitura etansare 4,23 - filtru ulei 44,3 TOTAL 843,06 Deci ce include revizia in cei 430 ron nu mi-am dat seama. App la plecare mi-a fost parcata masina in asa fel incat sa nu ma pot urca in masina pe la usa soferului (dar astea deja sunt rautati de oameni fustrati) |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Pe viitor, da un telefon in prealabil pt a te informa de preturile reale practicate. Cand ajungi la service, la informatii intreaba din nou, pt a te convinge ca nu s-au razgandit asupra ofertei.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Stergatoarele si filtru de polen nu erau in revizia de 45000. Trebuiau sa le schimbe doar cu acordul tau. de aici diferenta.
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Cu telefonul in prealabil nu rezolvi nimic. Tot pt 45k la un Auris 1.4D-4D m-am interesat tot la Inchcape - in jur de 480 RON a fost raspunsul.
Daca nu vrei altceva sau vrei sa fii intrebat, trebuie sa anunti dinainte, altfel ti le schimba si te taxeaza. Pana nu-si schimba atitudinea eu pe-acolo nu mai trec. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Preturi aproximative: http://www.toyota.ro/Images/Auris_tcm420-875529.pdf
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Mi-am facut si eu revizia de 45k tot pe un Auris 1.4 D-4D, dar la GTC Auto. Am facut-o si pe cea de 30K tot la ei si m-au castigat de client.
Am stat langa masina tot timpul, s-a remediat orice defect pe care l-am remarcat. Am scapat de un zgomot de rezonanta tare enervant ce aparea intre 2200 si 2400 de ture. Pe langa revizia efectiva (ulei, filtru ulei, garnitura, inspectia tip A) mi-am schimbat si filtrul aer, filtrul polen, placutele de frana pe spate (vreo 200 RON), stopuri frana spate. Astea au fost schimbate pt ca am vrut eu, dupa ce fiecare in parte mi-au fost prezentate. Totalul era vreo 920 si ceva RON, dar pt ca pana pe 31 august au reducere de 10% la piese (si ei chiar au reduceri), suma finala a fost 848.30 RON Super experienta! Last edited by jordy; 08-27-2010 at 09:25 AM. Reason: typo |
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| auris, revizie |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|