Toyota Forum - Discutii despre Toyota

Go Back   Toyota Forum - Discutii despre Toyota > O Toyota ramane intotdeauna o Toyota > Toyota Auris > Performante si consum

Attention Visitor:
Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.

Resetare computer bord

Performante si consum

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12-16-2011, 13:08 PM   #1
ramnicev
Junior Member

Default Resetare computer bord

Buna ziua colegi de forum, sunt posesorul a unei Toyota Auris (Luna) pe motorina. As dori sa stiu daca are cineva o idee despre cum as putea reseta computerul de bord de la masina. Ma refer insa la o resetare completa (nu doar de kilometraj) .... de exemplu dupa o schimbare de ulei in mod normal ar trebui resetat computerul de catre cei din servici. Eu as dori sa stiu cum sa-mi fac singur aceasta operatiune.
ramnicev is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2011, 15:09 PM   #2
vali44
Senior Member

Quote:
Originally Posted by ramnicev View Post
Buna ziua colegi de forum, sunt posesorul a unei Toyota Auris (Luna) pe motorina. As dori sa stiu daca are cineva o idee despre cum as putea reseta computerul de bord de la masina. Ma refer insa la o resetare completa (nu doar de kilometraj) .... de exemplu dupa o schimbare de ulei in mod normal ar trebui resetat computerul de catre cei din servici. Eu as dori sa stiu cum sa-mi fac singur aceasta operatiune.
In manualul Utilizatorului la capitolul Schimbarea uleiului pentru motor si afiltrului de ulei ai un subcapitol RESETAREA SISTEMULUI . La Avensis spune asa - rotiti cheia de contact in pozitia LOOK sau ACC pana cand este afisat kilometrajul .- rotiti contactul in pozitia ONin timp ce apasati butonul pentru resetarea contorului de parcurs . Tineti apasat butonul cel putin 5 sec . Kilometrajul va indica valoarea 000000 si mesajul OIL MAINT REQD va dispare .
Daca la Auris este altfel ,gasesti in manual . Bafta !
vali44 is offline   Reply With Quote

Reply

Tags
bord, computer, resetare

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules