|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Administrator
|
O sa incep sa fac un regulament..astept idei si comentarii legate de subiect.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
A fost facut un regulament ..daca aveti comentarii si sugestii va rog...
Daca nu va anunt ca de azi 13.01.2011 intra in viguare, prin urmare de azi se citeste si se respecta..promit sanctiuni daca nu...ceea ce a fost inainte se uita de azi se respecta. LINK CATRE REGULAMENT http://www.forumtoyota.ro/announcement.php?f=4 O zi buna, Echipa Forumtoyota.ro Last edited by Mushu; 01-13-2011 at 15:07 PM. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Scriu toate astea pentru ca eu, nu demult, am avut un post scris dat ca replica cuiva, care a fost sters pur si simplu si acum vad ca acest lucru reapare, fiind sters un thread intreg si aici vorbesc de toyotafocsani
Inteleg ca este un forum care iti apartine si ca prin regulile facute ti se permite sa faci acest lucru, dar parca un thread intreg de zeci de pagini sa fie sters asa la cerere, este prea mult In acel thread erau posturile scrise de multi alti forumisti si posturi cu informatii utile pentru toti care nu cred ca trebuia sters indiferent cine a cerut acest lucru pentru ca acest thread nu a apartinut cuiva ci a apartinut tuturor celor care au scris in el. In privinta stergerii posturilor si a threadurilor cred ca trebuie sa existe o regula mult mai rigida sau chiar sa nu existe acest lucru pentru ca este incorect, atat timp cat postul nu contine cuvinte obscene, vulgaritati, etc
|
|
|
#4 |
|
Administrator
|
Eu unul inteleg ceea ce tu vrei sa imi transmiti ...dat topicul a fost sters la carerea creatorului...asa ca da ...l-am sters...omul asa a cerut eu asa am facut...stiu ca pare aiurea dar implicatiile sunt mult mai mari decat se vad la prima vedere...vrei mai multe detalii ti le dau ...dar pe privat...nu pe forum...legat de mesajul tau nu instig la violenta verbala sau pareri acide ...tocmai de aceea am sters acel mesaj...eu cred ca am procedat foarte bine...nu suntem aici sa ne certam...eu consider ca suntem o comunitate prietenoasa...nu barbari...daca nu te-am lamurit mai discutam dar pe privat...
merci. Last edited by Mushu; 02-01-2011 at 13:52 PM. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Iar postul meu a fost acid pentru ca si replica data de interlocutorul meu atunci a fost acida dar a ramas nestearsa.. Oricum, in privinta asta inchid discutia
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
mda.Mushule erau ceva informatii utile pe toyotafocsani...pacat de ele...
|
|
|
|
#7 | |
|
Member
|
Quote:
Am deschis un nou topic: "Calitatea Toyota" in sectiunea Service unde putem schimba linistiti informatii. Last edited by Mushu; 02-04-2011 at 06:23 AM. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Member
|
Quote:
Bine ai venit printre noi !!!
Last edited by Mushu; 02-04-2011 at 06:23 AM. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Administrator
|
Cum spune vvti informatiile se pot recupera ..din pacate vreau sa ma fac inteles acel topic ramane inchis ..face rau lumii si nu consider ca trebuie sa dau mai multe informatii...implicatiile sunt mult mai marii ...intelegeti odata si gata..acel topic nu se deschide...
Din pacate asta e situatia informatiile se pierd ...se recupereaza ... Hai macar odata sa fim intelegatori fara prea multe explicatii ... O zi placuta, Forumtoyota.ro |
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| regulament |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|