|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Am sunat la Toyota Craiova si am cerut programare pentru revizia de 30 mii km . Cand am spus ca vin cu uleiul si filtrele mele m-au informat ca ma accepta dar pierd garantia la motor .... foarte tareeee , nu ? Pai eu ma duc sa pun in motor ulei de palmier ??? Am sa incerc si alta reprezentanta , sa vedem daca aceasta regula este impusa de Toyota Romania , asa cum mi-au spus cei de la Craiova . Ciudat ....
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Ieri am sunat la dealerul din Craiova sa intreb cat costa , estimativ, revizia la 30.000 la Corolla 1.4 D.
Abia azi am reusit sa dau de cineva care mi-a zis initial ca e 10 milioane si ceva , apoi 11 pt ca la final sa-mi zica sa am totusi la mine vreo 12 milioane. Maine o sa sun si la Valcea si Pitesti sa cer tarife aproximative ... am niste amici care au facut la alte modele si au zis ca sunt multumiti. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Joi sunt la Focsani , culmea este ca acestia nu au avut nimic de comentat cand le-am spus ca vin cu uleiul si filtrele mele . Au spus ca daca sunt conforme cu Manualul Utilizatorului le accepta si nu-mi pierd garantia . La Craiova , Pitesti si Rm Valcea au spus ca accepta dar imi pierd garantia la motor ... in schimb m-au linistit spunand ca o pastrez la instalatia electrica si la celelante componente ale masinii !
... i-am intrebat daca volanul isi pastreaza garantia si au spus ca DAAAAA ... ![]() ![]() ... mama , ce boieri !!!! si se mai mira ca le fug clientii ....![]() ![]() . Culmea este ca nu isi dau seama ca noi nu ii rugam sa le dam bani !!!
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Gata , am fost la Focsani ! Daca ar fi sa-i citez pe cei de la PRO-TV as spune JOS PALARIA !!!!! Multumesc ing. Vrabie Andrei si mecanicului ce au dat dovada de foarte mult profesionalism si m-au tratat asa cum trebuie tratat orice client al marcii Toyota ... am luat hotararea ca toate reviziile viitoare sa le fac la ei chiar daca pentru asta pierd o zi in care sunt nevoit sa parcurg 720de km ! Ii recomand la modul cel mai serios .
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Subscriu si eu la hotararea ta! Din aceleasi motive m-am decis si eu sa bat 200 km in loc de 200 m! Si nu-mi pare rau! Cand ma gandesc cu cata naturalete au decis sa-mi schimbe mecanismul de culisare scaun faţă stânga ... Nu aexistat nici un moment de “târguială”, ceartă, …
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Member
|
Mie imi este cam greu sa merg la Focsani. Dar sper ca partenerii Toyota sa invete cate ceva de la partenerul din Focsani. Sau ar trebui Toyota Romania sa-i invete mai multe. Dar cred ca si Toyota Romania mai are ceva de invatat.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Member
|
Quote:
Ing. Andrei Vrabie |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Junior Member
|
Quote:
am stat circa 1 ora ca sa imi spuna cat ma costa "piesele" pentru schimbul de 120 000. dupa o ora mi-au spus ca ei au inventar si trebuie sa intre in sistem si ca mai dureaza. drept urmare, nu voi mai calca in acea infectie de companie. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
Buna ziua ,
Sunt Irina, Responsabil Relatii Clienti la Toyota Craiova . Pentru a evita astfel de probleme legate de informatii nu ezitati sa ma contactati la 0724.247.543 sau irina.abagiu@toyotacraiova.ro . O sa primiti raspunsuri la intrebarile Dvs. in cel mai scurt timp pentru ca viitoarea experienta la centrul nostru de retail Toyota sa fie pe masura asteptarilor . Multumesc |
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| abuziva, doar, moft, regula, sau, toyota |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|