|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Member
|
Aminteles ca aceasta rechemare in service se va face si in Europa pt aproape toate modelele. Intrebarea mea este cand si daca se va face si in Romania. Aceasta buba sa fie cauza oare la acel "lag" de acceleratie de care se mai plang posesorii de Auris (eu fiind unul
) ?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
"Lag" de acceleratie? Io am Auris 1.6 si nu am constatat nimic. Motorul trebe turat altfel se misca lent normal. Problema e ce alegi: rapiditate si atunci o ti in 4-6 mii ture sau consum mic si schimbi la 2mii.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Si eu tot 1.6 am . Nu ti s-a intamplat niciodata cand stai la semafor si vrei sa pleci sa nu se tureze motorul imediat?
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Si io simt o intarziere de aprox juma de secunda, poate mai mult, intre apasarea pedalei si reactia motorului, dar am inteles ca problema pt care se fac rechemarile ar fi legata de masinile produse in cehia...
... vorbesc si io din auzite, daca stie cineva exact poate ne spune si noua.
|
|
|
#5 |
|
Member
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
acel LAG acuzat de voi este si va fi prezent indiferent de rezolvare. LAG ul dispare decat la actionare clapetei ce acceleratie prin cablu ... cel mult il puteti diminua prin resoftaware ... drive by wire sucks.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Member
|
Quote:
Ce bine ... ale noastre sunt facute in Turcia
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
Salutare tuturor, sunt posesor al unui Auris 2.0 D de care sunt foarte multumit, in ceea ce priveste tinuta de drum, consum combustibil..etc. Oare modelul de 2.0 D este afectat de acesta campanie..? Nu mi s-a intamplat mie, nici n-am auzit de cineva care sa se planga de acest lucru...de aceea mi-am facut cont pe forum in speranta de a afla mai multe pareri si sfaturi de la impatimitii de Toyota..
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
Dap, deja au postat pe site campania; La prima revizie spune-le
|
|
|
#10 |
|
Member
|
Eu le-am spus la revizie pe 3 februarie. Au zis ca inca nu au nicio procedura de lucru si nu au cum sa aplice "patch-ul". O sa primesc scrisoare de chemare in service daca este cazul.
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| rechemare, service, toyota |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|