|
|||||||
| Attention Visitor: |
| Bine ai venit pe forumul posesorilor deTOYOTA. Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user.
Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie regulamentul.
|
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Salutare! Bine v-am gasit, sunt nou in acest forum.
![]() Vara trecuta am cumparat din Germania un Rav4, cu soft top. Il folosesc la vanatoare si pe camp, la ferma. Sunt foarte multumit de aceasta masinuta. Urmatoarea achizitie clar va fi o Toyota. ![]() Mai jos am uploadat cateva imagini. Sper sa va placa. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Salut , sa o stapanesti sanatos si bun venit pe forum ! Nu cumva ne-am intalnit toamna trecuta la pescuit pe raza localitatii Stancuta , la canton ???
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
singurul loc unde am fost la pescuit cu ea a fost in balta ialomitei
Ms pt urari
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
bine ai venit in familia toyota
sa stapanesti sanatos RAV-ul am si eu unul, ma bucur sa mai vad si alti posesori ai acestui model *tot pentru vanatoare si mers la munte, tara, etc numai bine
|
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| 1999, rav4, soft, top |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|